קניית תחפושות- עכשיו או ממש לקראת החג? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם עדיף לקנות תחפושות עכשיו חודש לפני החג או לחכות לשבוע לפני החג כדי שהמחירים ירדו? רעות הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
12 תגובות
עמוד 1
אני כבר קניתי מחכה בקוצר רוח שיגיע בדואר...
אני אקנה ממש לפני החג, ולא בגלל המחירים.... פשוט הכל נדחה אצלי לדקה ה-90 (אני דוחה
מצד אחד,אני שונאת לדחות הכל לרגע אחרון, מצד שני, אולי אז יהיו מחירים של רגע אחרון?
לירון (בייבי בום83, זכרתי נכון את השם?
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
היי רעותי
קניתי באינטרנט
בייבי בום 83 - את יכולה לשים את הקישור ביוטיוב על הכנת החצאית בלט מסרטים ללא תפירה... ? PLEASE....
אני אחכה עוד קצת, אני מאוד רוצה שיואב יתחפש לנסיך, אבל הוא מתעקש לאריה, נראה מי ינצח בסוף יום נישואין
לירון תודה, תוכלי לשים גם את הקישור לאתר אינטרנט שממנו הזמנת?
נטלי, גם שחר רוצה תחפושת בסגנון, אתמול הסתכלנו על קטלוג של טויס אר אס והיא ישר (אבל ישר, בלי להתבלבל) הצביעה על תחפושת שהיא רוצה של היפהיפיה הנרדמת (כפרונה על היפה שלי...
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אני כבר קניתי תחפושות וגם צילמתי את הבנות בתחפושת אני מתה על פורים לסמדר קניתי תחפושת של בל מהיפה והחיה +כתר ושרביט ולנטע קניתי שתי תחפושות מיני מאוס, אחת ורודה והשנייה אדומה