למישהי יצא לראות "המפצחים"? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמאלה אני לא מפסיקה לבכותתתתתת
    אני לא מאמינה שאבא מסוגל לעשות דבר כזה לבת שלו
    הלילה...בטוח שאני לא אירדם

7 תגובות
עמוד 1
  • ראיתי לצערי הרב
    פשוט מזעזע
    לא משנה כמה פעמים עוד יחרשו על הסיפור הזה זה יזעזע תמיד

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • גמני ראיתי ופתחתי שרשור בתמיכה....
    אני מזועזעת, גמני בוכה .....רעדתי כולי!! איך הוא יכל? מפלצת!!!
    אני תמיד אמרתי ועכשיו אגיד שוב
    במדינת ישראל חייבים עונש מוות לרוצחי ילדים !!!
    עונש מוות איטי ובעינויים!!!
    ]
  • ומה עם המשפט האחרון של בחוקר..... מה עונים לילד ששואל "גם אתה אבא תעשה לי ככה?"
    ]
  • בגלל זה אני לא אתן את דנדוש גם אם יבוא פתאום וישנה את דעתו אני שומרת עליה כמו לא יודעת איך להגדיר מזה אני הכי מפחדת. ראיתי וכואב הלב איך אדם שאמור להגן על הילד שלו וקורא לעצמו אבא או לא משנה גם אמא מסוגל/ת לפגוע בילד תמים ככה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • עלו לי ים מחשבות בעקבות

מה קרה מאז עם רוני קדם? לא שמעו עליה? מודה שיוצא לי לחשוב עליה לא מעט מאז המקרה וחלפו כמה שנים טובות

הסתכלתי על החוקרים האלה בכזו הערצה....ואני לא אחת שתופזת מאנשי משטרה..אבל ואו....איזו עבודה....מה הם צריכים לראות ...הם בעצמם אמרו ..לא ישנו בלילות וחלקם מאז קשה להם להתגבר על זה.....פשוט מעריכה ומעריצה את העבודה שלהם שהיא כל כך קשה!!!!!!!!

הסתכלתי על אלי..חלאת האדם הזו.....נראה כמו בנאדם חלול...חסר כל נפש..גוף ללא תוכן...ולא מבינה איך בחקירה כל החברים וכולם כולל רוני אמרו שהוא בחיים לא יפגע בזבוב...שהוא אדם נורמטיבי וטוב...איך הוא שיטה ככה בחברה כל חייו???

והכי הכי...הסתכלתי על התמונות של הודיה הקטנה..היפה..שאומרת לאמא שלה בוקר טוב בוקר טוב בהודעה..ולא הפסקתי לבכות..רצתי לגאיה ומתוך שינה לא הפסקתי לנשק אותה

נורא ואיום..ענש מוות לרוצחי ילדים!!!!!!!!!!
    חיים שלמים בכלא לא יכולים לכפר על מה שהילדה הקטנה הזו היתה צריכה לעבור...

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• היי,
    גם אני ראיתי...
  • הסיפור הזה לא יצא לי מהראש מאז שארע,
    והכי מוזר שלפני לא היו מקרים כאלה במדינה, ואחרי היו לא מעט

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה