למי יש ניסיון עם ניוטרופיניה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכוונה לספירת ניוטרופינים נמוכה..
    לניצן יש
12 תגובות
עמוד 1
  • 1. בתור מזכירה רפואית לשעבר - המזכירה לא היתה צריכה לומר לך, גם אם יש הערה במחשב - זה אסור. ההערות האלו מיועדות לרופאים בלבד. היא חצופה.

2. נויטורפניה היא תופעה שניתנת לטיפול, ולרוב - אם טיפול מתאים - היא נעלמת.

יהיה בסדר
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • זה מה שרשום, לי אישית אין מושג מה זה
  • rit - תודה כבר קראתי את כל מה שכתוב באינטרנט על זה..
    עדיף לא לקרוא, סתם מלחיץ...
  • גמני ניסיתי לחפש לך חומר באינטרנט..
    [
  • יכולות להיות אלף ואחת סיבות למה זה קורה. לפעמים זה גנטי, לפעמים תורשתי.
    ולפעמים, לא עלינו, יש קשר למחלות שעדיף לא לדבר עליהן. אבל הסיכוי לזה הוא לא גבוה (בייחוד שאין עוד סימנים נוספים) כך שעדיף לשמור על אופטימיות.

בגדול, הסכנה היחידה מהתופעה הזו היא עמידות נמוכה לזיהומים, כך שכל חיידק באוויר יכול לעשות מה שבא לו - ועל זה צריך וניתן להתגבר באמצעות טיפול תרופתי.

ככל שהוא יגדל ויתחזק יותר - כך הוא יתמודד טוב יותר עם התופעה, זו דעתי.
  • שולחת לך
  • לרוי היה נוטרופניה. גם אני היתי מאוד מאוד לחוצה מזה, וקראתי דברים מזעזעים באינטרנט. היה לו את זה מגיל 10 חודשים עד גיל שנה +, לפעמים הספירה היתה מאוד נמוכה, לפעמים היה משתפר. עשינו מלא ספירות דם והינו במעקב אצל המוטולוג בבי"ח דנה.

ברוך ה' הכל יסתדר בסוף, ועכשיו הספירה נורמלית. זה יכול להיות סתם ללא שום סיבה, ועובר עם הגיל. בדרך כלל זה שום דבר.
    יכול להיות גם תורשתי.
    הכל יהיה בסדר
    You're my heart, you're my soul

• שלום, אני חברה בפורום, אבל מסתכלת מהצד וקוראת ומחכימה מכולן כבר הרבה זמן ופחות משתתפית, אבל לעניין השאלה שלך הייתי חייבת לענות - לבתי הבכורה, היום בת 3.5, איבחנו נוטרופניה בגיל 10 חודשים. היום טפו טפו טפו הכל מצוין והיא בסדר גמור (שתהיה בריאה אמן!), אבל אז היינו בשניידר עקב זיהום שהופיע לה עקב הספירה הנמוכה והיא אושפזה למשך שבועיים לשיפור המצב והשתחררה. הרפואה הקונבנציונאלית המליצה לנו לתת לה אנטיביוטיקה כל יום במינון מסוים כדי ליצור לה חומת מגן במקום הנוטרופילים שאמורים לעשות זאת, אבל הם בספירה נמוכה. מהר מאוד קראנו על נוטרופניה באינטרנט ומכל מיני מקומות כי לא ממש רצינו לתת לבת שלנו אנטיביוטיקה (שזה בסך הכול רעל) על בסיס יומי למשך מי יודע כמה זמן עד שיעבור המצב הזה (זה חולף בגיל 3, 4 לא יודעים...) והלכנו להומאופט שהוא גם רופא ילדים והוא נתן לה טיפות הומאופטיות למשך כמה זמן. היום עדיין לפעמים הספירה נמוכה (לא משמעותית) אבל בד"כ נורמלית, והיא ילדה רגילה בגן, משחקת, חכמה ומשתעשעת ואני דוגלת במשפט שאמר לה ההומאופט - כל עוד הילד עירני, חייכני, חיוני, אוכל, צוחק ושר אז הכל בסדר ולא צריך לדחוף לו כמויות אנטיביוטיקה סתם!. העצה שלי אליך - תבררי, תקראי על זה, תראי באיזה רמה מדובר של נוטרופניה ותשקלי גם לא רפואה קונבנציונאלית. רופאים עושים לפעמים את התופעה יותר חמורה ומפחידה משהיא באמת במציאות! בהצלחה.!!!

• kylie ושילה תודה תודה תודה
  • הדסקה,

לא מכירה את ד"ר לוין, הינו אצל רופא אחר ברח לי השם שלו עכשיו, אבל הבנתי שהמחלקה שם טובה, כל הרופאים טובים

בקשר ללהכניס למסגרת: זה תלוי כמה באמת רמת הנוטרופינים נמוכה, כי אם מאוד נמוך, זה יכול להיות מסוכן, הרי בגן חולים הרבה, ותינוק עם מערכת חיסון חלשה, חולה עוד יותר
    אבל... זה גם נתון לשיקול דעתו של רופא שלכם. מה הוא ממליץ?

אולי באמת כדאי לחפש לניצן מטפלת ולא משפחתון, כדי שלא יהיה חשוף להרבה ילדים. לכן, אם את חייבת לצאת לעבוד, לדעתי האישית בהתחלה כדאי מטפלת.

רוי עדיין איתי בבית
    You're my heart, you're my soul

• הוא רגיש הרבה יותר בגלל הנויטרופניה, אני הייתי משאירה אותו בבית כמה שיותר
  • אורטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה