היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אולי תקראו לי חוצפנית כי אני היחידה או בין היחידות שלא משתתפות במשחק של הגמד והענק.. אבל סיבותיי לאי השתתפות במשחק הן ממש לא מ-סנוביות או אנוכיות.. אני יודעת שזה כיף לפתוח את הבוקר עם אמירת "בוקר טוב" לענקית, זה מצחיק וקצת מרגש.. ואף אחת לא רוצה להרגיש שאן לה גמדת או שהיא היחידה שלא אמרו לה "בוקר טוב".. אבל זה ממש מפוצץ את הדף.. במיוחד למי שלא משתתף (ואני בטוחה שגם למי שכן) זה מציק לפתוח את האתר, עד שהוא נפתח.. ולראות שכל העמוד הראשון הוא הודעות "שלום" מהגמד לענק.. מבחינתי- אני רואה שאין לי מה לעשות פה ויוצאת.. או שאני מחפשת בין ההודעות גם כאלו ששואלות שאלה, שרוצות להתייעץ, אחרי כל- בשביל זה הפורום, לא? [
24 תגובות
עמוד 1
אני מוכנה להיות הגמדה שלך גם טוב?
זה באמת מרגש לראות את ההודעות האלה על הבוקר
אל תדאגי זה רק כמה ימים של התלהבות ראשונית ואז הכל יחזור למקומו בשלום
יא מרשעת סתם ....................
למה זה מפריע? אני הפעם לא משתתפת כי אין לי זמן עם הילדים אבל אני נהנית מאוד לראות את ההודעות, זה כ"כ יפה, מצחיק ולמה לא בעצם
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
אני גם חשבתי לכתוב את זה......אבל אז ראיתי את הגמדה שלי המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
אני מסכימה עם ההודעה שלך ב100%
פיתוש ממי - את ממש לא חוצפנית ואני חשבתי לפתוח שירשור... אבל התלבטתי. גם אני לא משתתפת במשחק - מסיבות כאלו ואחרות...
עמיתוש מקסימה
גם אני לא משתתפת ודווקא נראה לי מאוד נחמד המשחק אבל באמת שזה המון הודעות שמפריעות וזה לא מרוע מצדיקה את פיתוש צריך למצוא פתרון
[בחיבוקי גדול רינת אמא של מוריה ודביר
גם אני איתך.... אולי אפשר לשים בדביק שרשור כזה שכל אחת תכתוב בו לענקית שלה וזה לא יבוא ע"ח כל הפורום כי הפורום באמת איטי נורא...
פיתוש את לא היחידה שלא משתתפת
מאמי זה לא כל השנהההההההההההההה זה כמה ימים וזה חולף אני בטוחה שתוכלי להתאפק עוד טיפונת