צריכה המלצה לקלינאית תקשורת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מישהי מכירה / ממליצה על קלינאית תקשורת
    במכבי??

תודה
12 תגובות
עמוד 1
  • למה את רוצה?
    קיבלתם הפנייה?
    אמרו לי שלא מקבלים הפנייה לפני גיל 3
    יעל, אמא של יונתן
  • הי , שמעתי על זה אבל האמת שכל אנשי המקצוע שמסביבי אמרו לי
    שירין צריך (טיפת חלב , גננות ) ויש לי תור לרופא ילדים היום ואני מאמינה שיתן לנו הפניה.
    לפי מה שהבנתי , זה אמנם נכון שעד גיל 3 הדבור יכול להשתפר אבל אם ניתן להצביע בוודאות על בעיה בהגייה או משהו אז עדיף לטפל בזה כמה שיותר מקודם.
    מעבר לזה שאם לירין יש בעיה , אני לא רוצה שזה יגרר ויחמיר ושבגיל 3-3.5 ירין יאבד מהבטחון שלו ליד בני גילו בגלל זה .עדיף לי לקדם אותו כבר עכשיו.
  • אני הלכתי עם יואב לפני גיל 3,
    בסוף גילינו שיש לו המון נוזלים באוזניים, והוא לא שמע טוב וגם לא דיבר כמו שצריך...
    עשינו לו ניתוח כפתורים והכל הסתדר ב"ה....
    אם את מרגישה שצריך לבדוק , תבדקי, לכי עם התחושות שלך.....

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • מה הבעיה שלו? (אני מצטערת אם אני מציקה, אבל גם ליונתן יש בעיות אז זה מעניין אותי)
    יעל, אמא של יונתן
  • ב"ה אין לו בעיית שמיעה. אמנם בדקנו לפני כמה חודשים אבל זה היה תקין .
    הבעיה עם ירין זה בהגייה.
    הוא אומר רק חצי מילה לרוב. במשפטים שלו אין מילות קישור. אין מצב שיגיד הדובי על השולחן או הדובי של אמא
    אין לו פעלים -הוא יגיד - ילד אפניים (ללד ניים)אבל לא ילד רוכב על אפניים.
    אין אצלו להגיד אוכל יושב משחק וכו
    ולפי בדיקות שעשו לו - הוא אמור להגיד דברים כאלו
    זה גם מוזר כי הוא אומר כדור (כדו) אבל כלב הוא אומר אבב . עזבי שרוב הזמן כלב זה האו ..
    קיצר כל מיני כאלו
    אה, את השם שלו הוא לא מצליח להגיד בכלל . הוא קורא לעצמו "ני" רק פעם אחת הצלח להגיד "אין" שזה יותר דומה לירין
    אבל חוצמזה הוא ילד מדהיייייייייייים!555555555
  • אני לא יודעת אם זה מעודד אותך, אבל גם יונתן ככה. לעצמו קורא "תתן" כבר הרבה זמן הוא לא אומר מילות קישור בכלל בדיוק כמו שאמרת.
    הוא לא אומר נניח הדובי ישן הוא אומר לישון.
    אם את מוצאת קלינאית תקשורת פרטית או אחת שמקבלת גם בכללית אני אשמח לשמוע.
    יעל, אמא של יונתן
  • תראי , אני מחפשת דרך מכבי , כי כרגע זה לא הזמן לפרטי..(מבחינה כלכלית))
    מעבר לזה שהן מקבלות רק עם הפנייה של רופא. אם נראה לך שגם יונתן מעוכב
    בדיבור- תלכי איתו לבדיקה ..
    כבר קבעתי תור למשהי האבל היא נשמעה אנטיפתית חבלז אז ... אם תהיה לי המלצה אני אגיד לך .
  • אני כבר חודשיים מחכה לתור במכבי
  • נגה , איזה קטע ,גם לי המליצו לקבע תור מעכשיו כי עד שהתור יגיע ירין ישק לגיל 3,
    ותנחשי מה?? קבעו לי ל9/2/10
    היא נשמעה אנטיפתית אז אולי בגלל זה יש לה תורים?? לקחתי את התור
    אבל בגלל היחס הלבבי שלה אני מחפשת תור אחר, לגיבוי
  • זה דרך התפתחות הילד?

• לי קבעו די מהר במכבי השלום איבחון (אנחנו גם ככה מטופלים במכבי השלום) דנדוש תיהיה אחרי הניתוח הרי וגם יש לה בעיות בדיבור בגלל השקדים פוליפים ואינדואידים יש לה אומנם כ - 30 מילים אך לא שלמות ולא ברורות חיות לא אומרת את איך עושות אצלה הכל האו או גע גע כמה שאני מנסה לומר לה לא קולטת בדיקת שמיעה יצאה טובה יחסית (לא עשו לה עם האוזניות בגלל הניתוח)

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • הי,
    במקרה אחותי קלינאית תקשורת, היא גם מקסימה (אני מאד אוביקטיבית) וגם מקצועית מאד כי כבר מעל 10 שנים מטפלת בילדים.
    היא מקבלת גם דרך הכללית וגם באופן פרטי- גרה ברחובות אם משהי מהאיזור וזה מענין אותה- אתן יכולות ליצור איתי קשר בשמחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה