היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, אני כותבת ונעלמת (כי אני בעבודה) בעקבות השרשור שפנינה כתבה בנושא קלינאית תקשורת: נראה לי שלשחר יש בעיית שמיעה . היא בזמן האחרון (חודש פלוס מינוס) שואלת על כל שדבר שאומרים לה "מה?" מה? כמה פעמים. ונראה שהיא לא שומעת מה שאומרים לה. גם אם אני אומרת לה דברים שהיא רוצה (כמו דובון גומי או שוקולד) זה כבר מגיע למצב מתיש,שכל דבר אומרים לה כמה פעמים ובקול חזק עד שהיא שומעת או מבינה היא גם מאוד מפחדת /נרתעת מרעשים חזקים כמו אופנוע,בלנדר,מטוס...
היא סובלת מדי פעם מדלקות אוזניים, פעם אחרונה היתה לפני 3-4 חודשים, והרופא אף אוזן גרון הוציא לה פקקי שעווה. קבעתי לה תור למחר לרופא אף אוזן גרון שוב (זה הולך להיות סיוט והיא תשתולל אני כבר יודעת
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
15 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שאם היא מדברת מצויין אז אין לה בעיית שמיעה, יש לי חברה שלבן שלה בן שנתיים ו-4 חוד', יש מים באזניים והוא בקושי מדבר, ממש מברבר.. היא שואלת בצחוק? או בגלל שהיא מרוכזת במשהו אחר? כי לשילה היתה תקופה כזו שהוא היה שואל מלא פעמים, פעם אחת שאלתי אותו בחזרה- מה? והוא ענה לי את מה שאמרתי לו לפני שניה.. תנסי לשאול אותה אם היא שומעת אותך, כשהיא בריכוז.. כי הם יכולים להיות מוסחים ממלא דברים.. בהצלחה אצל הרופא!! [
ממוש נראה לי שגם אם יש לה בעיה - זה זמני ואולי נוצר רק בגלל הדלקות / נוזלים. ברגע שתפתר הבעיה הזו (במידה ויש) הכל יהיה בסדר לדעתי , יפתי, אין לך מה לדאוג. נשיקות
רעותי
הי פיתוש, היא שואלת "מה" ברוב שעות היום- גם כשהיא עירנית וגם כשהיא עייפה או שדעתה מוסחת. מדי פעם, בפעם השלישית שהיא שואלת מה (אחרי שכבר חזרתי פעמיים על מה שאמרתי) אני לא עונה ולפעמים היא עונה על מה ששאלתי או מגיבה על מה שאמרתי אז אולי חלק מזה זה גם קצת הרגל שהיא סיגלה... פנינוש- אני ממש מקווה שהכל בסדר, כי אנחנו ממש דואגים, גםאצל אבא שלי יש ירידה בשמיעה וגם אצל אמא של יוסי...
קרן,
לדעתי ממש ממש אין לך מה להילחץ אני אומרת לך שממש גם אצלנו ככה
תנסי לקרוא לה שהיא בסלון לדוגמא ואת במיטבח תעשי לה ניסיון תגידי לה שחר רוצה סוכריה תיראי איך היא תישמע מהר
רעות יקרה,
גם אני הייתי בסרט הזה עד לפני שבועיים , הילד ל כל דבר שואל מה, מה? ואצלו גם כשהיה צופה בטלוזיה או שומע מוזיקה באוטו היה צועק לי " אמא שימי חזק אני לא שומע, בנוסף במקביל התחיל לגמגם , ואי הייתי בטוחה שהילד מתחרש לי מאיזה מחלה שלא נדע. אז לקחתי אותו לבדיקת שמיעה אחרי שגם הגננת רמזה לי שכדאי לבדוק, ובבדיקה אמרו לי שהלוואי וכל ילדי ישראל יישמעו כמו הבן שלי. ולכן אני אומרת שבשביל השקט הנפשי לכי לשות בדיקת שמיעה, אבל סביר להניח שזה תופעות של הגיל
תנסי לשאול- "אורי אתה רוצה ממתק"?? ותראי איך היא תשמע טוב מאוד! [
היי רעות! אני אספר לך כל מה שהיה אצלנו, מההתחלה... בגיל שנתיים וארבעה חודשים. יואב דיבר מאוד יפה, אבל היה לו שיבושי אותיות... וגם כל הקיץ שמתי לב שאני מדברת איתו והוא שואל אותי מה מה מה מה אמא שלי אמרה לי שהוא משחק איתי, ואני סתם לחוצה, אבל הלכתי עם התחושות שלי והחלטתי לעשות בדיקה מקיפה. הלכנו לקלינאית תקשורת, והיא אמרה שמבחינת שפה הוא בסדר גמור, יש לו שיבושים שיכול להיות שנובעים בעיית שמיעה. הלכתי איתו לבדיקת שמיעה במכון להתפתחות הילד בראשון לציון, ובאמת גילינו ירידה בשמיעה, הוא שמע כאילו הוא בתוך מים... (אצלנו לא היו דלקות אוזניים, אלא רק נוזלים רבים בתוך האוזן) הלכתי איתו לרופא אף אוזן גרון, הוא בדק אותו ואמר שהאוזניים שלו מלאות מלאות מלאות בנוזלים, ולכן הוא לא שומע טוב, אבל תפסנו את זה בזמן וצריך לעשות ניתוח כפתורים, ואגב באותו ניתוח גם הוצאנו את הפוליפים שהפריעו לו בנשימה, והוא היה נוחר.... באוגוסט האחרון עשינו את את הניתוח, ומאז הילד חדש!!!!! שומע מצויין, מדבר בטלפון (מה שהוא לא עשה לפני) השיבושים נעלמו... והשמיעה תקינה לגמרי!!!! אני קוראת לו שהוא בחדר והוא עונה לי יום נישואין
היי רעותי
היי רעות!
אירה, הסיפור שלך מאוד מזכיר את שלנו, איך המשכת טיפול? תקראי את הסיפור שלי....
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
הי רעות, אני רק רוצה להוסיף שגם לי היתה תקופה של ירידה בשמיעה- ממש הפסקתי לשמוע לאיזה שבוע "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
הי לכולן ותודה על התגובות