היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה היה ברור כבר אתמול שהיא לא היתה בזמן השידור ארז טל אמר שהיא יצעה לטיפול רפואי
אני דווקא לעיתים ממש חיבבתי אותה
ברוך שפטרנו
מסכנה, היא התחננה לצאת... ראבק היא אשה מבוגרת אני לא מבינה למה לא נתנו לה לצאתקודם? אני לא אוהבת (ממש מתנגדת) לאג'נדה שלה, אבל ללא קשר היא אשה חכמה וחיבבתי אותה
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
היו פעמים שהיא דיברה בטיפשות והיו דברים גם חכמים טוב שהלכה
[בחיבוקי גדול רינת אמא של מוריה ודביר
תאמת גם אני לא סבלתי אותה אבל מסקרן אותי מה קרה לה
הללוייה בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
השבח לאל...או כמו שפונתנה אומרת...אלחמדולילההההההה
אני דווקא די חיבבתי אותה בתור בן אדם. היא מאוד חכמה! ברור שהדעות הפולטיות שלי לא כמו שלה, אבל אין לזה שום קשר לבן אדם שהיא. חבל שהיא עזבה, היא היתה מאוד מעניינת
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מעניין מה יהיה לגבי ההדחות...הרי היא עזבה מרצונה ז"א אולי לא תהיה עוד הדחה שבוע הבא????
גם לדעתי היא אישה מעניינת...
גם אני מאוד חיבבתי אותה ובהחלט לא אהבתי את הדעות שלה אבל היא הייתה אישה דיי טובה ודאגה לאנשים מסביבה. שתרגיש טוב.
[]
אני ממש לא חושבת שהסיבה לעזיבה שלה היתה בעיה בריאותית שלה....לא פיזית בכל מקרה....דברים עוד יתבהרו בהמשך!!! לדעתי כל ה"יציאות" שלה גרמו לה להראות איומה גם אם לפעמים היו לה כוונות טובות