שמן קיק דחוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מישהי השתמשה??
    עזר לא עזר?
    בעד ? נגד?
    איפה קונים?
    האם באמת גורם לצירים ממש או מה?
    אני כבר יומיים עם התכוצויות איומות ונוראיות שהפכן בשעות האחרונות לצירים ממש ואפילו ארוכים אבל לא מסודרים
    וביומיים האחרונים יש לי הפרשות (סליחה על התיאור) אבל ממש דוחות כאילו בכמויות היסטריות בחיים לא ראיתי דבר כזה
    וזה הורג אותי כבר אני מתה ללדת!
    כבר משבוע 31+ אני סוחבת צירים מוקדמים והתכוצויות נמאז לי!!!!!
    השאלה האם זה עיד על לידה שמתקרבת??
    בלידה של יעלי שלי לא היה יל את כל התופעות האלו קודם
    ואם מישהי לקחה את השמן הזבה ויכולה להסביר לי מה זה עשה לה? תוך כמה זמן? איך בכלל שותים אותו אני אשמח מאוד
    [
    [
    [
3 תגובות
עמוד 1
  • תגידי לי את משוגעת???
    את רק בתחילת תשיעי, חכי קצת.. סבלנות...
    [
  • אני כבר 5 שבועות מתה מכאבי תופת של צירים שהולכים ובאים נמאס לי!!!!!
    כשהגעתי לביה"ח בפעם הראשונה עם צירים בשבוע 31 האחות אמרה לי תחכי לפחות ל35
    דיייי זהו הגעתי לשבועי התחלתי שבוע 37 אני כמו פילה עם צירים אין לי כוח יותר!!!

[
    [
    [
  • מעיינוש17 כתבה בסוף ההריון שלה שהיא לקחה את זה. זה גרם לה לשלשולים ובחילות ולא זירז כלום.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה