איך נפטרים מהקליפה המעצבנת של תינוק בראש ובפנים? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מכירים את זה? יודעים על מה אני מדברת? דביר ממש "משיל" את עורו. כל הפנים שלו קילופים, כולל הראש. מה לא ניסיתי: שמן תינוקות, ג'ונסון, קרם לחות שלי (בהמלצת רופא כמובן ולא על דעת עצמי), ואני ממש לא רואה שיפור (כבר יותר משבועיים) זה נראה ממש מגעיל, הוא נראה כאילו הוא מלוכלך...מילא הראש...אבל הפנים מלאות בקילופים קילופים...יש עוד משהו שאפשר לעשות מעבר למה שכבר ניסיתי?
15 תגובות
עמוד 1
תנסי שמן בלינאום, יקר אבל מאוד עוזר. תקפידי להשתמש לפי ההוראות: צריך קודם להכניס את התינוק למים, ורק שהגוף והראש שלו רטוב כולו להוסיף את השמן למים. משאירים את התינוק 4-5 דקות באמבטיה עם השמן ולא משתמשים בסבון באותה אמבטיה. תימנעי מלמרוח לו בנוסף כל מיני קרמים כי זה סותם את העור. אצלי זה עבד
בזמנו למאור עזר קרם לחות "סבוקאלם", היה שיפור כמעט מיידי. גם להוסיף למים של האמבטיה שמן "בלנאום" או "אמול".
מה שלומך חוץ מזה? איך שלומיקו ודביר?
תודה מיטל
היי יולי
אחנו בסדר
אצלי מישהי פה בפורום המליצה על משהו שעזר, שמתי לה בראש שמן תינוקות, וסקרתי הפוך עם מסרק דק, אחרי פעמיים הכל ירד...
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
שמן בלנאום
אוי גם לנו היה את זה. אני הלכתי לרופאה והיא נתנה לי מרשם לשמן בלנאום (קופ"ח כללית) וזה הוזיל את המחיר! אז תנסי ללכת קודם דרך הקופה שלך. היום בלי עין הרע הוא נקי אבל לקח לו חודשיים לצאת מזה... שתדעי לך שזה מעיד על עור רגיש וצריך להקפיד שלא להלביש חם מידי כי לעור כזה לא טוב להזיע... "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
שמן תינוקות וכמו ששרית אמרה מסרק בעדינות אין יותר מה לעשות
[בחיבוקי גדול רינת אמא של מוריה ודביר
שמן בולינאום במקלחת ללא סבון תקופה קצרה וזה עובר
לגבי קליפות בראש כמו שרשמתי בעבר באבמטיה שימי רק שמן טיפולי ועל הראש קצת שמן תינוקות קחי מסרק מיוחד לתינוקות וסרקי נגד הכיוון בעדינות ונגבי על מגבת את המסרק יוצא המון ככה כל יום קצת, לנו זה עזר.
לגבי הפנים, תנסי לא למרוח שום קרם ןלא להשתמש בסבון באמבטיה כמה ימים, רק שמן טיפולי כמו שרשמו לנו זה עזר עם מתן.
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
אנחנו השתמשנו בסבון שיבולת שועל של ד'ר פישר + קרם דרמקול לגוף ולפנים בהמלצת הרופאה - עשה עבודה מעולה המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
אנחנו בזמנו השתמשנו בשמן אמול של ד"ר פישר. זה על אותו עיקרון של אמול רק שנראה לי קצת יותר זול. היינו עם זה משהו כמו חודשיים שלשה ואז ניסינו סבון רגיל של תינוקות והיה בסדר תוספת מהממת למשפחה:
שמן זית הכי פשוט וזול על הקרקפת לכל הלילה בבוקר לסרק עם מסרק וזהו [url=http://www.glitterfly.com] [url=http://www.glitterfly.com]