אני כל כךךךךךךךךךך גאה בעצמי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• חזרתי עכשיו מהחדר כושר (זה אימון לנשים בלבד 30 דקות 2-3 פעמים בשבוע במקום שנקרא COURVES)!!!
    היום היה יום מדידות (פעם בחודש)
    ירדתי 18 ס"מ בסך כל ההיקפים (רגלים, אגן, חזה, בטן, מתניים, ידיים), 3% בשומן, ו3.5 ק"ג
    וכל זה בחודש אחד
    בחודש אחד הצלחתי להגיע לרוב היעדים שהציבו לי

וואי בנות אני לא מצליחה להפסיק לחייך, בא לי לאנוס את עצמי מרוב שאני גאה בעצמי (ומרגישה כוסית את האמת, מזמן לא הרגשתי כל כך טוב כשהסתכלתי במראה)

בנות זה שווה את זה, פשוט שווה, הקושי של לחזור לכושר, הויתור על כל כך הרבה מזונות שאוהבים, ההרגשה הזאת שאני מרגישה עכשיו שווה את הכל

למרות שיש עוד דרך ארוכה מאוד לפני (3 ס"מ למשקל לפני הריון ו15 ס"מ למשקל היעד שלי - 53 ק"ג) אני לא נכנעת ובע"ה אני גם אצליח
    יום מקסים לכוווווווווווווווווווווווולם

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
9 תגובות
עמוד 1
  • העלת לי חיוך מתוק על הפנים
  • אני גם גאה בך מאמי
    תתמידי
    חיזקי ואימצי