הגמד והענק הרשימה - לא לרשום שמות פרטיים בבקשה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
** לא לשכוח לשלוח בימים הקרובים כדיי שיגיע לפני פורים ולא אחריו **
*** בנות שמקבלות את החבילות מתבקשות לא לגלות את ניחושן עד שכולן יקבלו *** תהנו בנות shuliko נגה אונגר יולי מג צוצית ALMA דנה בננה נישנושית yaelwo מתוקונת אליוש SIGALIT נטלי סויסה N S אילנה ז אילנה גו'לי שרוני2 RIT GALIT GOLAN - GALITAM KERENBAR הדר76 סוסו10 לולי שבלולי שילגיה אמא לה-4 הדסוש איריתוש GANIT advushb מומ orlyja רחל דוד inbaloosha NET02 האור של חיי davidirit קושקושוני איפי יערה25 פופקורן 5 SHEMESH mikimiki מרינה רוצה בתשי מיטל פאני10 ORITI28 א-נ-ג-ל שלומית_אדם עינבר ZOHAR
אוקי באיחור רב אבל שלחתי סוף סוף את החבילה לענקית שלי אני מקווה שזה ימצא חן בעינייך
אוהבת מאוד
אני חושבת שכדאי לסמן את מי שכבר קיבלה את החבילה שלה כדי שנוכל לראות מה מצב חלוקת החבילות --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
מתי מתחילים לנחש?????
פשוט לאחרונה לא יוצא לי הרבה להיות פה ולא רוצה לפספס