אז כמה שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1) דניאל נולדה עם לשון קשורה, אחות טיפת החלב המליצה לי על דר' אייל בוצר מת"א שהוא רופא שיניים במקצועו, לגשת אליו על מנת לעשות לה את החיתוך.
    האם מישהי מכירה או שמעה עליו? כמו כן, האם בכלל זה קרה למישהי שהילד שלה נולד עם לשון קשורה? לפי מה שהבנתי זה מפריעה רק בעתיד בדיבור ובגדול בהנקה, אבל אני מצליחה להניק אותה בכל זאת הנקה מלאה (בעזרת פטמת סיליקון). באינטרנט בדקתי ויש דעות לכאן ולכאן (האם בכלל לעשות את החיתוך ובאיזה גיל...)
    2) לצערי דניאל נדבקה מגל, אז ביומיים האחרונים היא קצת מחרחרת והיום שמתי לב שהיא מייררת יותר מידי (אולי זה אפילו לחה
9 תגובות
עמוד 1
  • לגבי 1 ו-3 אין לי מושג
  • טלטול - את רצינית???
  • אין מינון, זה לא תרופה
  • קודם כל מזל טוב
  • לגבי הלשון הקשורה וצריבה בטבור אין לי מושג
    נ.ב. למה היא צריכה לעבור את זה?
    הבנתי שלגבי הלשון ליטוש ענתה לך וזה נראה לי קצת מרגיע
    לגבי הצינון טוב לדעת שחלב אם עוזר אבל במקביל תקחי גם תרופות לא סבתא: מכשיר אדים קרים ללא אקליפטוס ומיי מלח לאף.
    גם שקד היתה מנוזלת כשהיתה בת חודש וזה מה שהרופא ילדים אמר לי רק תהיה עם אצבע על הדופק לראות שלא משתעלת או משהו כזה ודרך אגב שקד היתה הרבה יותר קטנה מדניאל כשהיתה מנוזלת לראשונה.
    החלמה מהירה

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• אחיינית שלי נולדה עם לשון קשורה, ההורים סרבו לחתוך לה את זה כשנולדה.
    אמנם זה לא הפריע לה ביניקה וגם לא בדיבור.
    היא לא יכולה להוציא לשון, ואולי היום זה לא כזה ביג דיל אבל בואי נגיד כשתיהיה גדולה יותר ויהיה לה בן זוג, היא לא ממש תוכל להתנשק איתו כמו שצריך.

בדיעבד אחי אמר שחבל שלא חתכו את זה כשהיתה תינוקת - החיתוך לוקח בדיוק 2 דקות וללא הרדמה או משהו כזה וככל שקטנים יותר מדממים פחות (זה בסה"כ גיד).

לדעתי, אל תחשבי פעמיים ותחתכו את זה.

וד"א, מזל טוב!!!
  • לגבי הלשון הקשורה- כמו שאמת יש דעות לכאן ולכאן, לכי עם ההרגשה והאינטואיציה שלך.
    לגבי זה שהיא חולה, אני הייתי מתייעצת עם רופאת הילדים של קופת החולים (הרופא/ה של גל). דרך אגב, הייתי מתייעצת גם לגבי הלשון הקשורה.
    ולמה צריך לצרוב לה את הטבור?

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ביי
    לגבי הלשון הקשורה - כדאי לעשות את זה כמה שיותר מוקדם. זה לא כואב, אבל ככל שיותר קטנים יש פחות השלכות פסיכולוגיות, לכן עדיף.

כמו שטלטול אמרה - תרופת הפלא לדניאל באה ממך. לכוון את הציץ ואז להשפריץ
  • תודה בנות על הטיפים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה