היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טפו טפו זאת רק אני ולא הילדים! אני מושכת דלקת ריאות כבר המון זמן, סיימתי אנטיביוטיקה אז חשבתי שהכל מאחוריי, אבל המשיך לכאוב לי מאוד בכל נשימה, הלכתי לטרם ועשו לי צילום, וראו שהדלקת קשה ובכלל לא הזיז לה האנטיביוטיקה, אז עכשיו הביאו לי שתי סוגים לקחת!!!! אני מרגישה כל כך חלשה אבל לרגע לא הייתי במיטה, אין לי זמן לנוח ובא לי כבר לבכות, הילדים כל הזמן צריכים תשומת לב, וכל תזוזה כואבת לי, אפילו להרים את הקטנה... חוצמזה אני ממש מפחדת שהיא נדבקה ממני, היא מאוד משתעלת ומלאה בנזלת. בעלי כמעט ולא נמצא, וגם עכשיו אני לבד... עוד מעט שבת ולא הכנתי כמעט כלום. אוף, סליחה על ההשתפכות... אבל אני לא יכולה להחזיק כבר יותר בבטן... מתי כל הסיוט הזה יעבור?!?!?!
6 תגובות
עמוד 1
תרגישי טוב מאמי
החלמה מהירה אוף זה מעצבן שאין זמן להיות חולים ולתפנק במיטה..אין מישהו שיכול לבוא לעזור??אמא ,אחות...רוצה שאני יבוא?לעזור?
יא איזה באסה תרגישי טוב
אור של חיי
תרגישי טוב
הי
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009