שאלות/סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. איילי מתחיל לאכול דייסות :). אז אני רוצה לדעת איזה דייסות אתן נתנות לילד/ה , ממה הכי מרוצים, איזה חברה ואיזה דייסה. אשמח להמלצות וגם להשמצות . שאדע מה לקנות וממה להזהר
    ]
10 תגובות
עמוד 1
  • בקשר לדייסות אין לי מושג, אני ירדתי המון במשקל ועדיין מניקה מלא. כך שלא נראה לי שבגלל שאת מניקה את לא מרזה, ההפך אומרים שההנקה מרזה יותר.

[]
  • אני הנקתי שנה ואמנם ירדתי בזמן שהנקתי כמעט הכל אבל ה4 קילו שנתקעו ירדו מיד אחרי שהפסקתי להניק...
  • מבשלת לה דייסה מסולת אמיתית על בסיס חלב. בלילה מוסיפה סולת או קונפלור לסימילאק.מעדיפה לא לתת לה דייסות בטעמי פירות ושוקולד
  • ל-רון וגם לאלעאי כשהיה תינוק נתתי רק דייסת "גם וגם" של מטרנה.

רון מטורפת על הדייסה הזו, יש טעמים ממש טובים: דגנים מעורבים, סולת, קורנפלור, בננה תפוח,

תנסי, מבטיחה לך שלא תצטערי
  • הבת שלי לא אהבה שום דייסה שניסיתי לתת לה מגיל חצי שנה
    וניסיתי לתת לה כל מני סוגים

בקשר לירידה במשקל
    הנקה שורפת בין 500-900 קלוריות ביום אז לא ייתכן שזה מעכב אלא להפך
    את לוקחת כדורים נגד הריון שמותאמות רק להנקה?
  • הדייסות היחידות שניסיתי היו של רמדיה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • לגבי דייסות- אני הכנתי לבד- משיבולת שועל (בגירסה העדינה- מיעדת לדיסות)- זול מאד לקניה גם בשוק על משקל. מערבבת עם טיפה חלב ומים חמים, קינמון וכפית דבש. דקה במיקרו.

לגבי הנקה- אני לא ירדתי במשקל כל עוד הנקתי- ברגע שהפסקתי להניק ירדתי. כל עוד הנקתי היו לי חשקים למאכלים מסוימים שפשוט נעלמו ברגע שהפסקתי- אז כן, בפירוש יכול להיות שזה בגלל הנקה- ולא שהייתי מפסיקה להניק בגלל זה, מתישהו גם ככה תפסיקי ואז תרדי את הכל, אל תדאגי
  • אני מניקה הנקה מלאה, ואני יודעת ששורפים 500-900 קלוריות , רק חבל שלא רואים
    ]
  • את האמת אני עם להב קונה כל פעם דייסה אחרת.
    אבל גם התחלתי איתה דייסות רק באיזה גיל 9/10 חודשים
    למשל היום פתחתי דייסה של יוגורט תות וסיימתי דייסה של תפוז
    וחוץ מקורנפלור עוד לא נתקלתי באף דייסה שהיא לא אהבה

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • דייסות זה עניין תרבותי לגמרי.
    בארה"ב בכלל לא מתחילים עם מוצקים בגילאים שבארץ ממליצים ומתחילים רק עם דיסות בשילוב הנקה. כל עוד לא מדובר בדברים שהם ידועים כאלרגנים אני בעד לנסות ולראות איך זה הולך- בהתחלה 3-4 כפיות. אם זה מתקבל בחום אז למה לא? אבל אני ממש לא אשת מקצוע, זו דעתי בלבד כמובן...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה