שאלה על ילד מרביץ בגן (שרון שמש- כנסי) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליותם בגן יש ילד מרביץ (לצורך השאלה אני אקרא לו יניב).
    בהתחלת השנה הוא חזר כמה פעמים עם סימני נשיכה ואמר שיניב עשה לו איה הערתי לגננות והן אישרו שזה באמת הילד הזה ואמרו שיטופל.
    מאז בני כל פעם ששואלים איך היה בגן הוא אומר יניב מרביץ (הוא מספר גם על ילדים אחרים שיניב מרביץ להם) על כל סימן של מכה / עקיצה הוא אומר "יניב עשה לי איה" וכו'. ל
    אני בטוחה שהוא קצת מגזים.. אבל אני תמיד מתייחסת לזה מאוד ברצינות. (מלמדת אותו שאם יניב מרביץ שיתרחק ממנו, שיגיד לו נו נו נו וזה לא נעים לי וכו') וגם מדווחת לגננות.הם אמרו לי שזה בטיפול שיניב עדיין לא מדבר ולכן מתוסכל ושהם גם דיברו עם ההורים שלו וכו.
    אני ראיתי שיניב מרביץ כמה פעמים שבאתי לקחת את יותם מהגן, גם ליותם וגם לילדים אחרים.

אתמול יותם לקח את הספר "מעשה בחמישה בלונים" - סיפור שהוא מכיר מצוין. והראה לי ציור של ילד ואמר לי "ילד עצוב" שאלתי אותו למה הילד עצוב והוא ענה "יניב מרביץ" ונתן בןקס לילד בתמונה. מיד תיקנתי אותו ואמרתי לו שהילד עצוב כי הבלון שלו התפוצץ וכו (למרות שהוא יודע את זה מצויין) ככה הוא עבר ילד ילד בספר ואמר אמא תראי הילד בוכה או הילד עצוב, למה? כי יניב מרביץ. ונותן מכה לילד/ה בספר.

מה אני אמורה לעשות? שוב להגיד לגננות? מה להגיד ליותם על זה?
    להתייחס ברצינות לזה או שלקחת בפרופורציות? (אני יודעת שהרבה פעמים יותם מראה לי עקיצות סתם ואומר שיניב עשה לו איה..)
12 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת אם זה יעזור - אבל ליונתן יש ילד בגן שהיה מרביץ ועכשיו באמת הרבה פחות (זה השתפר מאוד בעזרת האמא של הילד והגננת) אבל עדיין כשאני שואלת את יונתן איך היה בגן או אם מישהו הרביץ לו הוא נוקב בשמו של הילד.
    פעם אחת שילד אחר שרט אותו הוא ידע להגיד שזה לא באמת אותו הילד.
    לדעתי הילד כבר לא מרביץ לו אבל הוא "זוכר" שהילד מרביץ ולכן תמיד אומר את שמו.
    יעל, אמא של יונתן
  • כמו שאמא של יונתן כתבה לך, כך גם אצלנו....
    בגן היה ילד שזרק חול בעיניים של הילדים, ולמרות שהילד כבר מזמן עזב את הגן, בכל פעם שכואב לבן שלי בעין הוא אומר "ליאור זרק עליי חול"....

אני אומרת מצד אחד כן לקחת בפרופורציה, אבל מצד שני לא להתעלם ולעקוב. אם את רואה סימנים על הילד שלך אז תשאלי את הגננת, ותבררי האם יש התקדמות בהתנהגות של הילד המרביץ.

חוצמזה, אני לא מתביישת לומר שכשהבן שלי אומר שהרביצו לו אני שואלת אותו מה הוא עשה בתגובה, ואני אומרת לו להגיד לגננת, ואני גם שואלת אותו מה הגננת עשתה. ולפעמים אני פשוט אומרת לו "אם מישהו מרביץ לך תרביץ בחזרה"- כן, אני לא רוצה שיהיה לי ילד רכרוכי

• היי מאמי
  • שרוני

• אוף! עכשיו אני עצובה

• שרון- את מדהימה..
    [
  • פיתוש - גאוני
  • יעלי
  • כמה זה מעציב אותנו ממש
  • בכיף.. כל העניין הוא שאנחנו מנסים לעזור לילד בסיפור שיהיה יותר שמח,
    או שלא ידאג..בלי שאנחנו מדברים על שילה, אבל הם משליכין את זה מעולה על עצמם..
    אני לומדת טיפול וקידום נוער בסיכון+חינוך מיוחד..
    הרבה פסיכולוגיה...
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה