היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום ה' 4.2 דביר חגג יום הולדת 3 התכוונו לחגוג ביום שבת בפארק אך התחזית לא הייתה לטובתנו ולכן ברגע האחרון עשינו בבית רק המשפחה והיה ממש כייף. קבלו תמונות מהגן שהיה פשוט הפקה נפלאה כמה שהם גדלו ודביר ממש ריגש אותנו שיתף פעולה כל כך יפה וידע הכל מראש היה הרבה מה לעשות הייתי *********************
27 תגובות
עמוד 1
מזל טוב לנסיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מתוק הוא, כמה שהוא גדל
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מ-ז-ל ט-ו-ב!!!! הרבה בריאות וחיים מאושרים...
אגב, ראיתי בתמונות עוגות אישיות בגביע של גלידה. איך עשית את זה? אפשר מתכון?
המתנות השוות כמובן מסבא וסבתא X 2 *********************
המון מזל טוב לדביר
המון מזל טוב לדביר
המון מזל טוב לדבירוש המהמם!!!!!! תמונות מעלפות
תודה ושוב מז"ט לחתיך ההורס.............
מזל טוב לדביר ההורס!! אני מקווה שאתם לא מתכוונים לספר אותו
מזל טוב ענקיייייייייייייי אושר גדול בריאות שמחה אהבה הצלחה.. לא להאמין הם בני שלוש אנשים קטנים... תגדלי אותם בהמון אהבה עם הרבה נחת! עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות כנסו לאתר www.adidastudio.com
מתוק אמיתי....מזל טוב
ואוווווו איזה התרגשות!!! הילדים שלנו כבר בני 3, את קולטת?!
המון המון מזל טוב לנסיך מדהים!!!!!!!!!!!!
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
מזל טוב הוא כזה חתיך!!!!
ואת ממש יפיופה
נראה שהיה מושקע וכייפי
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
נשיקות לירון וגאיה
מזל טוב
איך שהם גדלים כל כך מהר
גם שחר מחכה כבר ליום הולדת שלו --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי