אני מרגישה כל כך סתומה אלוהים ישמור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל הערב אני בדיכאון מהתשובות מעבדה של להב, ודואגת , ומחפשת בנרות רופא שיענה לי בשעת ערב מאוחרת ויעזור לי כי הרופאה של להב כבר לא עובדת בשעות כאלו ומחר ביום חופש.
    ועכשיו לפני השינה אני קולטת שיש לי הודעה במשיבון הסלולרי והחלטתי להקשיב לה ומה מתברר
    זאת הרופאה של להב שהשאירה לי הודעה שהתוצאות מראים על בעיה בתפקודי כבד ככל הנראה מחלת הנשיקה ושאני לא אדאג, שנבוא מחר להמשך בדיקות, והכל בסדר, הדגישה גם בסוף שלא נדאג.

אוףףףףףףףףףףףףף לא מאמינה שפספסתי את השיחה שלה, יכולתי להיות רגועה לפני שעות

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
5 תגובות
עמוד 1
  • סיווני את רוצה סתם נלחצת אבל זה גם תפקידנו כהורים העיקר עלו על הבעיה גם לנו היה ככה אבל הרופאות של דנדוש לא טרחו לידע אותי לי אמר את זה רופא ילדים במוקד ורק אחרי שבוע נזכרו אף הרופאות שלה לידע אותי
    אז עכשיו את יודעת שזה זה אולי יעשו לה סונר בטן כליות וכבד כדי לאמוד את הגודל שלהם בגלל מחלת הנשיקה הכל בפנים גדל ואז יש הפרעות ותוצאות בדיקות לא טובות
    אגב איך יצא ללהב ה - PLT זה יצא תקין?

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • תסתכלי על הצד החיובי, לפחות לא שכבת ככה לישון (בטח לא היית נרדמת)
  • לא היה אפשר להיתקשר למוקד לישאול????
    בהצלחה היום

אור של חיי
  • ממי שלי את לא סטמה פשוט צריך דברים בפרופורציה נכון זה מלחיץ אבל העיקר שזה לא משהו רציני
  • לפחות נרגעת וזה מה שחשוב.
    שתרגיש טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה