היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מומלץ בחום!!!! יש לי אותו ואמא שלי שידרגה אליו בעקבותי
בהצלחה
תודה!!!
יש לי אותו אומנם רק כחודשיים אבל כשטלפון חרא (סליחה) אז רואים את זה מיד...
שמיעה מעולה גם של מוזיקה גם של סירטונים וכמובן של שיחות...
ברמה הטכנית גם אין שום בעיה! הוא כבר זכה לכמה חבטות רצפתיות מהסוג הכואב וטפו טפו טפו הוא חי ונושם כמו חדש!
לי יש נוקיה N95 איזה שנתיים (אני לא רואה אותו עכשיו בקטלוג של אורנג') והוא מעולה..המצלמה מעולה.
סה"כ היום המכשירים פחות הם אותו הדבר ברוב החברות תלוי מה הכי מוצא חן בעינייך. אני אישית ממליצה רק על נוקיה (משוחדת כי בעלי עובד בנוקיה
יש לך n87 ויש את הטאץ' החדש של סוני אריקסון שהבנתי שהוא מעולה (אנחנו בסלקום ואין אותו, אבל בעלי עובד בסלקום ודיברו איתם על המכשיר והבנתי שהוא מעולה) לי אישית יש סמסונג f480 ואני מרוצה ממנו אבל די נמאס לי מהקטע של הטאץ'
אוי נכון זה N85 טעות שלי מומלץ בחום גם אני כנראה משדרגת אליו
ולגבי הטאצ' - אצלי עכשיו הוא נהיה גרוע, אבל אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שזה כי נשפך לי חצי בקבוק מים לתוך התיק שהפלאפון היה בתוכו והייתי צריכה לספוג במשך יום שלם את המים מהפלאפון