היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחר אמור להיות לבן שלי חיסון של שנתיים וחצי, אני מתלבטת אם להגיד לו לפני, מצד אחד זה נראה לי הכי נכון מצד שני יהיו צרחות מהבית עד שנצא משם.
]
5 תגובות
עמוד 1
אני לא אומרת... אומרת שהולכים לרופא/לאחות או לטיפת חלב - לא רואה צורך להתמקד בנושא החיסון, אפשר לדבר על זה כשהיא מכינה את הזריקה, גם ככה אצלנו שתי שניות אחרי הוא כבר לא זוכר...
בוודאי שאומרת!! זה גיל שהם כבר מבינים, הם צריכים לבטוח בנו. כדי לשמור על האמון אני מספרת הכל מראש. אפשר להגיד 'זה יכאב קצת אבל אח"כ נעשה משהו כייפי/נאכל משהו כייפי' זו דעתי
אני לא אמרתי אלא אמרתי שהולכים לבקר את האחות, גם את החיסון של השפעת לא אמרתי לטל.
בהצלחה
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
גם אני לא אמרתי
עדכון בסוף אמרתי הולכים לקבל חיסון ואז נקנה הפתעה, זה עבר מאוד טוב כנראה בגלל המרחק מפעם שעברה, רק שנכנסנו ממש לאחות הוא הבין.