היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רוב הבוסטרים עם משענת ניתנים להסרה, ונשארים רק עם ההגבהה. לדעתי יותר נוח להם עם משענת אבל תני לה לנסות ותחליטי
מיטל
גם אני חושבת שמבחינת נוחות זה הרבה יותר נוח
אצלנו האוטו יש עם משענת וחגורת כתפיים
ואצל חמי באוטו יש רק את ההגבה
הרבה יותר נוח עם המשענות וחוגרת הכתפיים
החגורה הרגילה ממש מציקה להם ולא נוחה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
תקני מה שאנחנו קנינו
זה הרבה יותר נוח בגיל הזה, אח"כ כשהם גדולים יותר אפשר לוותר על זה המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
אה והכי חשוב - היא צריכה למדוד!! לא כל מה שנראה נוח הוא באמת נוח ומתאים לה המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
אני יודעת מאחותי... הבוסטר עם המשענת יותר נוח כי יש תמיכה לכתפיים ולראש כשהם נרדמים ויש משענת לידיים מרופד וכו'... בקיתר אחד זה מרצדס השני פיאט....
את יכולה למדוד אצלי ברכב יש לי גם וגם.. לדעתי מוריה קטנה מידי אני יסביר לך מחר וברור הכי טוב עם משענת כשהם נרדמים הראש לא מתנדנד מצד לצד
לנו יש בלי משענת, וששילה נרדם באוטו הראש שלו ממש נופל ואין לא על מה להשען.. זה גורם לו להתעורר, להתעצבן.. ואני מניחה שזה גם לא כ"כ נעים!! עד שהוא מוצא תנוחה נוחה לוקח לו מלא זמן.. אבל- ההבדל בין עם משענת לבלי הוא ממש משמעותי במחיר.. חשבתי להחליף לו ובדקתי קצת.. ב"ה שאין לנו נסיעות ארוכות! כך שתעשו את השיקול שלכם..
אין שום ייאוש..
אני יותר אוהבת את זה עם המשענת, זה מרגיש לי יותר בטיחותי.....
אני מתכוונת בקיץ לקנות ליואב ואז להעביר את רותם לכיסא שלו....