חצופים!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף הקופת חולים האלה - או יותר נכון המעבדה שלהם
    אני מסתכלת עכשיו בבדיקות שתן שעשו ללהב לפני יומיים ועד היום לא חשפו תוצאה ומה אני מגלה שכתוב
    "פסול"!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אז דבר ראשון בדיקת שתן לוקח לבדוק בדיוק 5 דקות (לא מדברת על המשטח כמובן) אז למה לחכות יומיים עד שבודקים או עד שמחליטים שהיא פסולה?!?! והחוצפנים עוד רושמים שלא התקבלה בדיקה את הנשמה הוציאו לילדה שלי בשביל לקחת את הבדיקה הזאת.
    עכשיו רק מחר בבוקר אני יכולה ללכת לעשות איתה שוב, וזה סבל בשביל הילדה, ואין ברירה כי עדיין לא יודעים איזה חיידק יש לה ואיפה (חוץ ממחלת הנשיקה התוצאות גם הראו שיש חיידק פעיל איפשהו בגוף)

סתם מרגיז!!!

וזה אחרי שאתמול נמחקו התשובות של הבדיקות שלה מהמחשב ורק אחרי טלפונים ובירורים וקצת עצבים שחזרו את התשובות מהמעבדה הראשית והרישומים שלהם.

זאת תינוקת למען השם, קצת רגישות עם הבדיקות

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
8 תגובות
עמוד 1
  • חצופים זו לא מילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    איזו קופ"ח זו?!

• אם אני אגיד לך איזה חוצפה זה סתם ירגיז אותך עוד יותר

תעזבי אותך מהדברים האלה העיקר שראית שלא בדקו טוב וצריך לחזור על הבדיקה

יותר חשוב שתיהיה רגוע עכשיו ותקדישי את הזמן והאנרגיות ללהב

אני בטוחה שהכול בסדר והילדה תבריא מהר
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • סיווני אני יודעת עד כמה זה מבאס כי זה גם קרה לי עם אודיה

דבר ראשון- המעבדה לא צריכה להתקשר אליך הם מעבירים את התשובות לרופאה והיא צריכה להתקשר אליך

דבר שני - לעיתים שזה כתוב פסול יכול להיות שהשתן לא נקי

רפוה שלמה ללהב המתוקה
    [/url
  • החלמה מהירה בובה
  • הרופאה לא יכולה להתקשר כי היא בחופש
    וזה סתם מרגיז שאיבדו את הבדיקות , עוד מילא אם השתן היה לא נקי מה שאין סיכוי שיקרה כי הרופאה ניקתה לה טוב טוב, תוך כדי שאני מחזיקה אותה והיא צורחת בטירוף, אבל הם פשוט איבדו את הבדיקות

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • אוי
  • החלמה מהירה!!!!

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה