טוב,אני דווקא נגד

לי אין טלויזיה בבית,וזה לא קשור שאנחנו דתיים,אני מכירה גם חב'רה חילונים בלי טלויזיה ואלו חיים אחרים לגמרי.לגבי הגיל-למה לשים תינוק מול טלויזיה אם הוא יכול בשקט לשחק במשחקים אחרים והיום יש מלא משחקים מקסימים שיכול להעסיק אותם הרבה זמן.לגבי מחקרים גם אני שמעתי על מחקרים שטלויזיה מזיקה -אם זה בעינין שהכול מגיע"על מגש" הילד לא צריך להפעיל חשיבה,ואם זה גם עינין השמנה.היום עשו מחקרים על זה שילדים ככול שהם רובצים יותר מול טלויזיה ומחשב כך הם גם עולים במשקל,לדעתי מחקרים הלו הוכחו..
בכל אופן,בגיל קטן זה נחמד פה ושם,יש לך שליטה על התכנים וכו..ובגיל גדול יותר?כבר אין שליטה לא על תכנים ולא על כמה זמן צפיה וחבל..יש הרבה דברים יפים בחוץ ולא כמו במסך הקטן:-)
מחשב-זה בכלל מכה לדעתי,הבן הגדול שלי ממש התמכר שאני בתומי נתתי לו לראות כל מיני אתרי משחק של גיל קטן וגם לא הקפדתי על הזמנים ועכשיו אני אוכלת מזה קש.היום יש לו זמן מוגבל,אם הוא רואה מחשב ועבר לו הזמן הוא יכול מאוד להתעצבן,אני ממש רוואה את ההבדלים כשהוא לא משחק לעומת ימים שאני כן נותנת לו לשחק.אמרתי לו את זה גם..בקיצור עכשיו אני חכמה יותר..
יש כאלה ששמים בחדר הילדים טלויזיה ומחשב בנוסף למה שיש בבית וזה לא טוב,שלא לדבר על בריא,וגם כאן יש מחקרים..
בקיצור,שהם קטנים תזכרו שזה בשליטה בגיל הגדול יותר ברגע שהם התרגלו זה כבר מאוד קשה זה לא רק מהניסיון שלי אלא גם של עוד הרבה אנשים שאני מכירה.
אין כמו בלי...