בות, אני סתם דואגת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמתי לב שמיכלי כל הזמן עם פה פתוח.
    יותר נכון סבתא שלי שמה לב לכך.
    בהתחלה דחיתי את ההערות שלה (יש לה מיליון כאלה, כמובן), אבל אז התחלתי לשים לב לעניין והיא באמת רוב הזמן עם פה פתוח.
    אפילו עברתי על התמונות שלה וראיתי שהחל מגיל 3 חודשים בערך אין כמעט תמונה אחת עם פה סגור.
    וגם מוצץ היא לא אוהבת. לוקחת לדקה שתיים וזורקת. אולי זה גם קשור...

אני דואגת שאולי יש לה חסימה או משהו בתעלות האף. יש דבר כזה בכלל?

קבעתי לה תור לאא"ג, אבל בדיוק אז היא חלתה וכולה מלאה נזלת. אין טעם לבדיקה, נראה לי. אז עכשיו צריך לחכות לתור הבא.
    ובינתיים הדאגה שלי גוברת.

יש לי מה לדאוג? מישהי מכירה דבר כזה?

16 תגובות
עמוד 1
  • הסבתות האלה.. לפעמים אפשר להשתגע עם ההערות שלהן, והכי מבאס זה לגלות שהן צודקות פתאום..
  • תיהי יותר חכמה באמת אחרי הבדיקה. לדעתי דווקא שחלתה והיתה עם כמות הנזלת עדיף שרופא א.א.ג יראה את המצב ויתן את הדעת זו דעתי אצלי גם לפי זה ידעו שיש לדנדוש פוליפים ושיש חסימה אצלה כולל השקדים כרגע שולינקה אל תכניסי את עצמך סתם למתח ודאגות תנסי כמה שיותר לעקוב אחרי הילדה לראות אולי ישנה אגב איך מיכלי ישנה בלילה? את שמה לב לזה?
    עמית גם כתבה לך לגבי זה באמת ומה שכתבה יש עם דנדוש שבגלל זה מחר עוברת מחר ניתוח זה אחד הסיבות

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • היא נוחרת? בדר"כ שיש בעיות אז נוחרים....
    בכל מקרה אל תתני לזה להטריד אותך יותר מדי, גם אם יש בעיה בפוליפים זה לא סוף העולם
  • היא לא נוחרת. ישנה בשקט, אבל עם פה פתוח.
    בתמונה היא בדיוק אומרת משהו...

מה זה פוליפים (סליחה על הבורות)?

• פוליפים זה כשיש חסימה בדרכי הנשימה של האף... עד כמה שידוע לי זה מלווה בנחירות גם....
    לאחי היה ולאחיין שלי היה שניהם עשו ניתוח, לא נעים אבל גם לא נוראי
    אבל שוב, מקווה שזה באמת כלום
  • ייתכן ויש לה שקד שלישי מוגדל.
    אין לי מושג למה זה גורם אבל הרופאה שלנו אמרה לנו לעקוב אחרי מעין לראות אם היא ישנה בפה פתוח או נוחרת.
    הייתי שמחה מאוד לעקוב אחריה אם היא רק היתה ישנה מפעם לפעם(היה צליל קיטור? אכן היה).

• אני שוב אכתוב כי יכול להיות באמת שיש שקד שלישי אם כי לא מחייב כי שקד שלישי גם גורם להפרעות בשינה כתוצאה מהפרעות וקושי ועוצר נשימתי בלילה
    תנסי להקדים את התור כמה שיותר ואם היית גרה בתל אביב או באיזור הייתי מפנה אותך לרופא של דנדוש שהוא מומחה ומדהים

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • יש המון סיבות כמו שהבנות אמרו ...
    אגב יכול להיות שזה משהו מאוד פשוט ..
    היא סובלת הרבה מדלקת אוזניים? נוזלים ,נזלת ?
    יש תינוקות שנולדים עם לשון קשורה וזה משפיע על כל המערכת ,זה לא משהו מסוכן והמון אנשים חיים עם זה בשלום...בדרך כלל ילדים שנולדים עם לשון קשורה יונקים לא יעיל או שבכלל לא מצליחים לינוק ,יושבים על הציצי שעות,אם משהו מזה מוכר לך ,אולי זה המצב...זה משהו שממש לא מסוכן. לאיתמר הייתה לשון קשורה וזה לא הפריע לו לינוק ,כי הוא ינק עם השפתיים ולי היה המון חלב ,אבל אני התרתי לו בכל זאת ...וכשהיינו במרפאה היה שם תינוק בן שנה שכל הזמן היה עם פה פתוח וזה הדבר הראשון שהרופא שאל ,אם הוא ככה תמיד...
  • חכי בסבלנות עם ההסטריה לא נראה לי בשלב זה שיש לך מה לדאוג אבל כן כדאי לבדוק

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• הילדה שלי (בת שנה וחודשיים) גם היא רוב היום עם פה פתוח.
    כשהייתי אצל הרופא הוא שאל אם רוב היום היא ככה ואמרתי שכן, אז הוא אמר שאולי יש שקד שלישי אבל כשאמרתי שהיא לוקחת מוצץ בשינה אז אמר שאולי זה לא זה.
    בכל מקרה, הוא אמר שגם אם יש לה שקד שלישי אז אין מה לעשות כרגע כי צריך לנתח וזה צריך להיות בגיל יותר מאוחר (לא עכשיו).
    אין לה בעיות נשימה והיא לא נוחרת ואני לא ממש מודאגת מהמצב.

בכל מקרה תקבעי תור לרופא שיבדוק...
  • שולחת
    סורי שאני לא יודעת לעזור
  • אני הייתי מתקשרת לרופא שקבעת אליו - ושואלת אותו על הבעיה ואם יש טעם לבוא כרגע.

מה שהוא יגיד - זה מה שהייתי עושה. לדעתי הוא יגיד לך כן לבוא, אבל עדיף לשאול אותו
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • זו בדרך כלל תופעה של שקד שלישי מוגדל בדיוק כפי שענבר כתבה
  • תודה.
    אני אנסה להקדים את התור.
    תודה על כל המידע.
    גם קצת קראתי באינטרנט וראיתי שזה לא כל כך נורא.
    הצלחתן להרגיע אותי
  • אין לי מושג..גם אהוד כל הזמן עם פה פתוח
  • יאלה קשה להיות אמא. לפעמים זה נראה שאנחנו ממציאות בעיות
    תוספת מהממת למשפחה:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה