תעזרו לי - בטח אחת מכן נתקלה בתופעה/בעיה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהלן,
    הקטנה שלי בת שנה וחודשיים סוף כל סוף האריכה שיער
20 תגובות
עמוד 1
  • גם לנו היה שלב כזה והיינו שמים ושקד הייתה מורידה ואין מה לעשות כל מה שעשינו זה להזזי טיפה את השיער הצידה ואני התעקשתי תמיד שמתי קוקיה או סיכה כשלא שמה לב ואם היתה מורידה מיד הייתי שמה בחזרה אבל השלב הזה עבר והיום הוא הרבה יותר ארוך ואני עושה קוקיות ומה לא והיא נותנת לי לסרק אותה
    רק סבלנות זה הכל

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• גם אנחנו עוברים אותה תקופה עם נוני היא פשוט מסרבת שאעשה לה קוקיות או לשים סיכה ואת האמת התייאשתי מלנסות לאסוף לה את השיערות
  • לפי דעתי, להשאיר את אורך השיער, אפילו אם הוא מקורזל, העיקר שיהיה נוח!
    לקנות קרם ולמרוח מעט בבוקר כדיש שישמור על צורה, ולגזור רק את הפוני שלא יפגע בעיניים.

• תודה על התגובות!
    ניסינו סרט לשיער וגם אותו היא מורידה, היא באמת מתייחסת לזה קצת כמו משחק.
    אני כבר כל כך רוצה להתחיל לקשט אותה
  • היי

זה קצת כמו גבולות...
  • זו תקופה כמו שכתבתי זה יעבור

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• לדעתי הילדה בת שנה וחודשיים - אם היא לא אוהבת - לא צריך.
    העיקר שיהיה לך טוב ונוח
    היא במקום הראשון לא רצונות האם לבובה עם קוקיות וצמות.

גוזרים את הפוני כך שלא יפריע לה בעיניים ומכבדים רצונה (לדעתי עלינו לבחור את המלחמות שלנו - ומאחר וזה לא עניין עקרוני או בריאותי מותר לילדה "לנצח")

• linbar
    לא זכור לי שכתבתי שאני רוצה להפוך את הקטנה שלי ל"בובה עם קוקיות וצמות"...
    כן, בא לי לקשט אותה, אבל הכל בכפוף לרצונות שלה...

• אם זה סתם ליופי לא הייתי מתעקשת אבל אם זה מפריע לעיניים לנסות שוב ושוב עד שהיא תתרגל לרעיון.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • הרי זה בדיוק מה שאת אומרת, שבא לך לקשט אותה...
    ביקשת תגובותינו - זו תגובתי.
    נוחיות הילד תמיד במקום הראשון. אני לא אוהבת שחונטים ילדים בבגדים לא נוחים רק כי זה "נורא מתוק" ולא אוהבת שאוספים שיער למי שלא רוצה ולא אוהבת שעושים עגילים לפני שהילדים מבקשים. זו דעתי וכך אני נוהגת.
    ביקשת תגובות - זו תגובתי.
    דרך אגב - בת השלוש שלי רק לאחרונה מבקשת שיעשו לה צמות "כמו לרינת". ויש ימים שהיא לא רוצה. על זה אני ממש לא מתכוונת לריב איתה. רצונה-כבודה. זה הראש שלה, זה הגוף שלה. בדברים קריטיים לא אוותר - בדברים שכאלה - אכבד אותה ואת רצונותיה.

• מסכימה עם לינברי
  • בהצלחה
    html]
  • יווו אני זוכרת אותך עוד מהיום שבו שנינו עשינו בדיקת הריון שבו את גילית על ההריון שלך ואני על שלי
  • אני שמתי לב שכשאני מתלהבת ממשהו, אז גם שקד מתלהב

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לשים קוקי בשיער זה לא קשור דווקא לקישוט
    זה נראה יותר מסודר , ועם כל ההשתוללות שלהם השיער נשאר מסודר ויותר נקי
    לינבר , אני מסכימה עם הדעה שלך שלא להכריח ילדים , אני אף פעם לא שמתי תכשיט או בגד לא נוח רק בגלל היופי
    אבל יש צורה להגיד דברים
  • תנסי לתת לה לבחור... תניחי מולה כמה קוקיות בכל מיני צבעים וממש תשאלי איזה צבע היא בוחרת היום לשים על הראש, וכך גם עם סיכות.
    מאוד חשוב להרגיל לשיער אסוף בגן מתלכלכים, חול ושלא נדע גם כינים.
    וכמו שאמרו לך זה ממש עניין של גבולות ואת צריכה להחליט אם זה גבול שאת מוכנה שהיא תעבור או שזה איזה שהוא קו אדום מבחינתך.... למשל אצלי כבר אדום זה ללכת יחפה בבית בחורף - בשום פנים ואופן או לצאת בלי מעיל, הילדה תעשה שמיניות באויר ואני לא אוותר, אם מבחינתך זה משהו מאוד משמעותי ומאוד חשוב אז להתעקש ואם לא אז לשחרר קצת ולנסות בעוד שבוע שוב.
    בהצלחה!
  • אז קודם כל אני ממש זוכרת אותך מהפורום השני ודווקא אתמול עשיתי לי יום נוסטלגיה וראיתי הודעות ישנות שלך גם כן עוד מתקופת ההריון
    ואם אני לא טועה אז ראיתי גם סרגל חדש אצלך אז שיהיה בשעה טובה

ולענייננו, באופן כללי אני מסכימה עם הדעה של לינבר, לא עושים לילד עגילים לפני שהוא מבקש בעצמו, צריך לשים בגדים נוחים כי נוחות הילד קודמת לכל.
    לגבי קוקו את האמת אני מאוד מתעקשת עם להב על זה ולא בגלל חס וחלילה כי אני רוצה להפוך אותה ל"בובה" אלא בגלל שאם תראו איך היא נראית בלי קוקיה
    וחוץ מזה אני חושבת שזה הגיל להתחיל להרגיל, בגיל בוגר יותר זה נראה לי הרבה יותר קשה, אבל זאת דעתי הלא מנוסה כמובן.
    אז יש לנו ימים שזה בא בקלות ויש לנו ימים שזה בא בקושי רב ועם הרבה משחקים.
    בגיל שנה וחודשיים דרך אגב עוד לא עשיתי לה קוקו, רק גזרתי לה את הפוני.
    ואז במעון כשהפוני ארך טיפה הן התחילו לעשות לה קוקו ואני החלטתי לזרום איתם.
    היום קשה לי לחשוב לגזור לה את השיער, אני כבר נורא רוצה שהוא יתארך ויתחיל לקבל צורה

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • שוב שלום,
    תודה רבה לכל המגיבות ותודה על העצות הטובות
  • אם יש ילדות גדולות יותר בבית או במשפחה אפשר להראות לה כמה זה יפה ונוח אצלהם- הם תמיד רוצים מה שיש לאחר....

אצלי למשל למרות שהם בנים הם עם קוקו. כשרום היה קטן הייתי עושה לו ואז בחורף הפסקתי כי הוא לא היה מזיע, קצת קיצרתי בפוני וזהו. רק בשבועות האחרונים הוא התחיל להציק שיהיה לו קוקו כמו של אופק והסכים לעשות שוב. אבל יש ימים שהוא לא רוצה- אז לא צריך. זו זכותו- רוצה שילך פרוע ושיכנס לו לעיניים- בבקשה. כשהוא רוצה הוא מבקש לבד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה