שאלות לקראת לידה שנייה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פתאום נפל לי האסימון שלמרות שיש לי את רוב הדברים בבית עדיין צריכים לעשות השלמות לקראת הילד השני
20 תגובות
עמוד 1
  • אני בזמנו השתמשתי בביפרי וגם הפעם אשתמש בהם. הייתי מאוד מרוצה.

לגבי מוצצים - תהיי צריכה לנסות הכל עד שהוא יחליט מה בא לו
    תוספת מהממת למשפחה:
  • לגבי מוצצים -
    עם שתיהן התחלנו עם מוצץ BEBE
    http://www.monbebe.co.il/?gclid=COGRmubQ6Z8CFcJd4wodpToNYA
    ואח"כ החלפנו להן. מעין עם ניפ גומי ויובל עם המוצצי גומי הכי פשוטים (רק אותם הסכימה...)
    בקבוקים - MAM - הם גם יפים, עם הרבה צבעים שונים, ללא ביספינול B, נוחים לשימוש ולהחזקה (יובל מגיל 5 חוד' אוכלת לבד מהבקבוק).

ממש או טו טו. איזה כיף.

• אצלי היא לא מוכנה להשתמש במוצצים,אבל לגדול השתמשתי במוצרים של טוליפ מוצץ קטן כזה שהוא אהב אותו.אצל הקטנה היא דווקא אהבה את הבקבוק של הפלייטקס ואת nuk אבל זה היה לפני הרבה זמן,אני מקווה שהיא תחזור עכשיו אצל המטפלת-לקחת בקבוק אם לא...כבר הרגלתי אותה מזמן לכפית בלית ברירה.אגב בספר שקראתי הלוחשת לתינוקות היא כותבת שהבקבוק הכי טוב לתינוק אם מתכוונים להניק זה בקבוק עם פטמה דומה לפטמת האם.
  • אצלינו הקטנה עם מוצצי AVENT
  • אני משתמשת בבקבוקי MAM ומאוד מרוצה ובמוצצי אוונט וגם מרוצה וככה יהיה גם בילד הבא

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• אני בשתי הלידות שלי השתמשתי בבקבוקים של MAM
    ובמוצצים של אוונט

• גם אני עשיתי ככה - זה ממש חשוב..
    בהתחלה כל פעם שהכנתי לניצן בקבוק יותם היה צורח.. אבל אז הראתי לו שאלו הבקבוקים של ניצן (ביפרי) ושלו אוונט
    וזה עזר מאוד
  • ניוק מעולים השתמשתי בשתי הילדים וגם במוצצים שהם נורא קטנים והילדים שלי
    עם פה פיצפון אז כל מוצץ אחר מחסה את כל הפרצוף
    במיוחד אם את מתכוננת להניק אז ניוק מצויין לשילוב עם הנקה
  • אמנם לי יש ילדה אחת אבל....

אני יכולה להמליץ לך על בקבוקים של ביפרי

• גם אני בדרך בעז"ה, אני מתלבטת מתי להתחיל לארגן את הדברים, כי הכל ארוז וכמו שכתבת בכלל לא חשבתי על זה שצריך גם לקנות מוצצים וכו'...
    בלידה הראשונה חמותי קנתה הכל והשאירה אצלה ואז היא וגיסתי כיבסו לי להתחלה, אבל עכשיו זה קצת שונה, למרות שגם הפעם אני פוחדת לעשות דברים לפני הלידה.

]
  • במוצצים אנחנו עם אוונט אבל צבעים שונים

בבקבוקים אודיה של MAM ואברהם של שילב

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
  • אני קניתי לננה נוק - אין מרוצה ממני

גם המלצתי לעירית של דביר - גם היא קנתה לקטנה שלה

הם מעולים
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • את רוצה להניק?

הקטנה שלי לא לוקחת מוצצים בכלל - אז בעיה אחת נפתרת.....
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • בעז"ה בקרוב גם אצלי
    You're my heart, you're my soul

• אורטל אני מתכוונת להניק, אבל אני מראש מתכננת לתת לו גם חלב שאוב מבקבוק בשביל שלא יהיה מקובע רק על הציצי שלי, פעם ביום אבא שלו ישמח מאוד להאכיל אותו
  • זה מאוד נוח להפריד בין הדברים, לכל אחד חברה משלו.

לגדולה השתמשנו בבקבוקי MAM שהם מעולים לדעתי.
    לקטנה בקבוקי NUK שלדעתי ממש לא מומלץ.
    אני קיללתי כל רגע את הבחירה...
  • המוצרים של NUK וNUP הם ללא ביספילנול? מישהי יודעת?
    והאם גם AVENT כבר בלי או שעדיין עם? אני פשוט לא יודעת מה ההבדל בין הגולד ללא...
    בכל מקרה אנחנו גם בדרך, אני חושבת שאני הייתי מציעה לך להשתמש בשני צבעים שונים לכל אחד של המאם אם את מרוצה מהבקבוק, שווה להשאר על חברה שכבר מרוצים ממנה והילד הגדול יכול בקלות ללמוד שצבע כזה וכזה שייך לו.
  • טוב שהאסמיון לא נפל אחרי הלידה
  • נוק זה נוק..אין על גרמני.
    html]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה