מטפלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

יש לנו מטפלת שאני מרוצה מאד מהיחס והטיפול שלה, אבל היא מאחרת כרונית ולכן לצערי אני אאלץ לפטר אותה- אני לא יכולה להרשות לעצמי להפסיד עבודה בגללה.

אני ממש חוששת מחיפוש מטפלת חדשה, אין לי כרגע המלצות על מטפלת טובה (ופנויה) באיזור שלי, ואת המטפלת הנוכחית ראיינתי המון פעמים,ובעיקר התמקדתי בקשר שלה עם הילדה, ובכל זאת פספסתי פרט חשוב....(למרות שלפני שהיא התחילה לעבוד אצלי היא היתה מגיעה בזמן לפגישות).

יש לכן עצות, אני אפילו לא יודעת מהיכן להתחיל לחפש, בקשתי המלצות מכל חברותי באיזור למטפלות, וכל המטפלות שקבלתי עליהן המלצות, תפוסות בחודשים הקרובים,

תודה
9 תגובות
עמוד 1
  • את גרה באיזור נתניה? אם כן יש לי מטפלת בשבילך מאיזור אפריל מאי
    יעל, אמא של יונתן
  • תודה רבה יעל,
    האמת שאני צריכה משהי ממש לעכשיו,
    מפני שהאיחורים של המטפלת שלי מקשים עלינו מאד , ולמיטב הבנתי היא לא תצליח להגיע אלי בזמן שסוכם בינינו.

איך מוצאים מטפלת טובה, כאשר אין לך מישהי מומלצת, ואת צריכה משהי מיידית, ואין לך זמן להסתובב בשעות היום בפארקים השכונתיים מפני שאת בעבודה....
    אוף
  • לדעתי קחי לך חופש שבוע ותתעסקי בזה אם זה ממש חשוב לך.
    המון בהצלחה

• זה מאד מאד חשוב לי,
    אבל אין סיכוי שאוכל לקחת שבוע חופש,
    רק חזרתי לעבודה, ואח"כ הייתי בחופשת מחלה, קבלתי קידום ואז הייתי בחופשת מחלה שוב,(וכל זה בשלושה שבועות הראשונים לחזרתי לעבודה) אין סיכוי שאני אקח שבוע חופש לחיפוש מטפלת......
    ובכל מקרה נצלתי את כל ימי החופש שלי כשהארכתי את חופשת הלידה......

אני קצת בבעיה

• אמא של חברה שלי מטפלת בנכד שלה ומחפשת עוד ילד/ה...
    הילד בן שנה ו3-4 משהו כזה...
    אני יכולה להגיד לך מהכרות אישית שהיא אישה מדהימה וחמה וממש ממש נהדרת עם תינוקות וילדים
  • באיזה איזור בארץ, אני גרה באיזור השרון
  • בנתניה... קריית השרון.
  • הי,
    תודה רבה,
    אני כרגע מראיינת מספר מטפלות שהגעתי אליהן דרך האינטרנט, כמובן שאבקש המלצות ואוודא את האמינות של ההמלצות,
    אני מעדיפה מטפלת אצלי בבית, מכיון שאני עובדת בבית.

תודה רבה
  • בכיף מותק, שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה