מי שמעה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתי פירסומת לפטנט לאמבטיה איך אני יסביר שמים את זה באמצע האמבטיה וזה מקצר לחצי.משהי מכירה מקווה שהסברתי נכון
    אור של חיי
10 תגובות
עמוד 1
  • שמעתי על זה

אני לא יודעת איפה רוכשים
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• מצאתי פירסומת של tomy בראשון מחר אני יתקשר ניראה כמה זה עולה
    זה מן בד כזה ששמים באמצע האמבטיה ואז זה חוסם אני ישים תמונה שאני יקנה במשך השבוע

אור של חיי
  • חוסם מה??? גם אני לא הבנתי
  • זה אחלה דבר!!! ראיתי את זה בתינוקי ברחוב סוקולוב בהוד השרון ב100 שקלים אני חושבת ויש את זה בשילב ברעננה
  • כן יש פרסומת בלאישה--ניתן להשיג בראשלא"צ אם את מהאיזור רח' ספיר יוסף 6 טלפון 03-9511811 bbk.co.il נראה ממש מגניב...
  • יש את זה בשילב,
    אחותי קנתה ומאוד מרוצה....

זה מקטין את האמבטיה ואז לא צריך לבזבז מלא מים...

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • גם אני לא הבנתי מה זה...
  • זה חלק מפלסטיק, וגומי בצדדים, שמים אותו בעמידה באמצע האמבטיה, וזה נדבק בוואקום ויוצר אטימה, ואז ממלאים רק חלק אחד של האמבטיה...

מקווה שהסברתי טוב...

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • עכשיו הבנתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה