סקר קטן-באיזו מסגרת הקטנטנים שלכם? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אצלי כמו שאמרתי אצל מטפלת יש לה 6 תינוקות סה"כ וכשהבאתי אותה היום היא היתה עסוקה עם תינוקת אחת,השני היה צריך שיחליפו לו והרביעית היתה עם נזלת סוף הדרך...היא טובה עם ניסיון והכול..אבל עדין זה לא יותר מידי?שמתי אותה היום ושוב אני ברגשות מעורבים,אמא שלי הציעה להשגיח עליה אבל אני ממש לא רוצה להכביד על אמא שלי,בישוב שלי כל המטפלות לוקחות עד אחת וחצי ולא מוכנות ליותר מזה..וכמובן שלמצוא מישהי מטפלת לבית שזה היה האידיאל שלי לא הצלחתי למצוא...בקיצור,מבאס...אבל אין לי ברירה אחרת.d.com/]
12 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי מטפלת אחת על 6 תינוקות זה ממש לא לעניין....אולי במעון זה רעיון טוב יותר...אצלי הבנות עד גיל 3 בבית אז אני לא ממש יכולה לעזור לך אבל אני מקווה שתסתדרי ושהכל יהיה בסדר
  • באיזה גילאים התינוקות?

בעיקרון, אני הייתי מעדיפה את זה ולא מעון
    [url=http://www.glitterfly.com]

שליו שלי

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי אמא-לה-4

לדעתי מטפלת אחת על 6 תינוקות זה ממש לא לעניין....אולי במעון זה רעיון טוב יותר...אצלי הבנות עד גיל 3 בבית אז אני לא ממש יכולה לעזור לך אבל אני מקווה שתסתדרי ושהכל יהיה בסדר

את החתימה אחותי צריכה שדרג,נויה כבר גדלה מאז:-)
    הבעיה זה שבמעון אצלנו המעון מרווח אבל בחדר אחד גדול יש 3 קבוצות של 6 תינוקות וגם אם אני מכניסה אותה לשם אני צריכה מיום ראשון עד שישי אני לא יכולה רק מספר ימים אז זה לא משתלם לא לזמן איכות שלי איתה ולא מבחינה כספית.
    ואין לי אלטרנטיבה אחרת עכשיו.זאת הבעיה..מקווה שיסתדר.תודה
  • אני בעד מעון על פני מטפלת או משפחתון זו דעתי, דביר במעון ונויה תכנס למעון בספטמבר זו כיתה שמחולקת לקבוצת לול עד 10 תינוקות תמיד יש פחות וקבוצת גיל מעל שנה, בלולים 2 מטפלות עם עזרה נוספת חצי יום ,ובשניה גם 2 מטפלות.
    שיהיה בהצלחה
  • בהחלט בעיה...שיהיה בהצלחה בפתרונה יקירה
  • התינוקות בגיל 4-9 חודשים פלוס מינוס.וזאת האלטרנטיבה עד ספטמבר אז בעזרת ה אנחנו מתכוונים לרשום אותה למעון,גם אצלנו הקבוצות מחולקות כך פחות או יותר-עירית.
  • גאיה היתה איתי עד גיל שנה בבית
    ובגיל שנה היא נכנסה לפעוטון של הקיבוץ
    יש שם 12 ילדים מגיל שנה עד שנתיים וחצי ו-3 מטפלות שזה יחס ממש טוב של מטפלת על כמות ילדים.
    אני ממש מרוצה. ואני ממש לא בעד לשים את הפעוט עם מטפלת !!!
    מטפלת אחת על 6? נשמע לי ממש לא הגיוני

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• ליאתי גם אצלי הם עד גיל 3 בבית עם האמא
    כי לדעתי אמא צריכה לתת בסיס לחינוך הילד ולא המטפלת
  • יובל במסגרת אמא עד ספט' ואז תיכנס בע"ה לגן.

גם בעיני מטפלת אחת על 6 ילדים זה הזוי.
    זה נראה לי פשוט לא בטיחותי....

צר לי... נראה לי שבצדק את יוצאת לא ממש בשקט לעבודה.

ממש לא עקרטני כמה היא מנוסה וטובה ונחמדה, בשורה התחתונה היא לא יכולה להגיע בזמן אמת לכל ילד, בעיקר בדברים קריטיים....
    מקווה שתצליחי למצוא לה מסגרת אחרת או שאת וההורים האחרים תלחצו עליה לקחת מטפלת נוספת

• שחר וטל במשפחתון.
    קבוצה של טל "גדולים" יש 17 ילדים עם 2 מטפלות וגננת..ובנוסף
    אחת שמטיילת בין תינוקיה לגן...
    בקבוצה של שחר 10 תינוקות מגיל 5 חודשים עד שנה ו 10
    עם 2 מטפלות והאחת שנודדת בין 2 הכיתות.
    מרוצה עד הגג
    html]
  • אני מתכוונת להיות עם הילדים עד גיל 3 בבית
    You're my heart, you're my soul

• יותם איתי בבית אולי שנה הבאה ארשום למעון ואים לא אז בגיל 3 כבר גן עירייה.

[]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה