הכביש שייך לסתומים!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בבוקר חזרתי עם להב מקופ"ח ועברנו ליד בי"ס יסודי.
    כמובן שיש שילוט לפני ורואים מלא ילדים, ומשמרות הזהב, קשה לפספס.
    אני, כמו רוב האנשים, מאטה כשאני מתקרבת לאזורים כאלה.
    מרחוק ראיתי שהילדים של משמרות הזהב מסמנים לנו לעצור, כמובן שעצרנו.
    אין לי מושג איך זה קרה ומאיפה זה בא אבל במראה שלי ראיתי מישהו בא בשיא המהירות, חתך אותנו מימין, בזמן שילדים חוצים את מעבר החצייה, והתקרב אליהם במהירות שיא.
    אני כבר ראיתי שחור בעיניים, התחלתי לצעוק בהיסטריה, עם יד על הצופר, כמו גם הנהג שהיה לפני וזה שהיה מאחורי.
    אתן לא מבינות הבן אדם נעצר במרחק עשירית המילימטר מילד שחצה את הכביש.
    הוא עצר כל כך קרוב אליו שאני מהמקום שהייתי לא ראיתי את הילד, הוא פשוט נעלם מאחורי הפרונט של הרכב.
    נעצר לי הדופק, הפסקתי לנשום, נכנסתי לשוק עד שראיתי את הילד הקטן הזה, המתוק הזה, התמים הזה, יוצא מאחורי הרכב.
    והאדיוט במקום לצאת מהרכב ולהתנצל ולחבק את הילד ולהרגיע, בשניה שהילד עבר אותו פשוט המשיך לנסוע.
    אני יודעת שאם הייתי עם בעלי ברכב הוא לא היה מוותר ותופס אותו ומוציא אותו מהרכב ולא יודעת מה הוא היה עושה לו.
    אף אחד לא עשה את זה, ותכלס כולם היו בשוק.
    זה כאילו הזמן עצר מלכת ואף אחד לא המשיך לנסוע כולם הסתכלו אחד על השני במבט של בהלה.
    אחרי כמה שניות פשוט יצאתי מהשוק והתחלתי לבכות. כמובן שעצרתי ליד הילד וביררתי מולו שהוא בסדר, בטח יותר נבהל מהבכי שלי
    וואי בנות כל כך נבהלתי.
    זה הבית ספר של אחיינים שלי, באותה מידה זה יכל להיות אחד מהם.
    ואם הנהג לא היה מספיק לעצור? ואם הוא לא היה מתאפס על עצמו?

בבקשה תנהגו בזהירות
    שיהיה שבוע טוב

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
4 תגובות
עמוד 1
  • יואו!
    יש לי צמרמורת!!
    אני בכלל יש לי בעיה רצינית- קנינו רכב במיוחד בשבילי ואני מפחדת לנהוג עם הילדים

• לא חסר בהמות על הכביש צריך ממש להשים אלף עיניים.
    יש כאלה שממהרים ולא משנה מה הם יקחו איתם פשוט אין מילים אנשים חיות.
    באמת צריך להשים לב ולנהוג בזהירות.

• אין לי מילים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה