אם נותנים לכם כסף "לקנות משהו לקטנים" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתן באמת משתמשות בכסף לקטנים או משתמשות לפי הצורך שלכן?
    סבתא של יניב נתנה לנו 200 שקל ואמא שלי 500 ליום הולדת של אורי,
    ואם להיות אמיתית לא השתמשתי בכסף הזה לקניית צעצועים...

[./]
18 תגובות
עמוד 1
  • גם אני לא תמיד משתמשת בו לקנות לבנות
  • הכסף היה מיועד למשהו ספציפי? הן אמרו תקני בזה צעצועים?

מה קנית?

לא הייתי מתנגדת ל700 שקל עכשיו
    תוספת מהממת למשפחה:
  • היתי קונה משהוא קטן לילדים
    והשאר לוקחת למה שצריך
  • אף אחת מהן לא הייתה ספציפית...
    השתמשתי בכסף למטרנה, תחפושת גם צעצועים כמובן אבל לא רק...
    וסידורים למיניהם...

האמת היא קנינו לאורי ואלה אופניים חדשות וכיסאות בטיחות חדשים,
    אז אפשר להגיד שקיבלנו את הכסף רטרואקטיבית...

ודרך אגב,
    קנינו את הכיסאות בד"ר בייבי מחירים סבבה וכיסאות אליפות!!!

אוקיי יאללה מממממ בייי

[./]
  • אני ישר רצה לקנות להם צעצועים או בגדים..אני חולה על זה

• גם אני ככה תמיד שאני צריכה לקנות משהו אני משתמשת בכסף הזה אבל זה החיסרון שנותנים כסף
  • אני הייתי עושה כמוך

• גם אצלנו זה ככה..
    תמיד הסבים והבתות נותנים כסף כי הם לא יודעים מה לקנות ואומרים לנו
    "תקנו עם זה כבר אתם.."
    נחנו לא באמת קונים עם זה אלא שמים במגירה של הכסף וזה כבר נכנס להוצאות הרגילות..
    אבל- אנחנו יודעים שלא חסר להם כלום, יש להם צעצועים, בגדים שהם צריכים.
    או שלפעמים כשקונים צעצוע מיוחד אנחנו אומרים- זה מהכסף שסבתא נתנה.. כי זה חשוב שידעו שסבתא הביאה מתנה.
    זה שסבתא הביאה שטר של כסף- זה לא אומר להם כלום.. הצעצוע אומר להם הרבה יותר!

אין שום ייאוש..
  • עשיתי בדיוק כמוך
  • כשהם מקבלים כסף..הם לא יודעים כמה הם מקבלים..
    אני פורסת את הסכום הלאה...
    ז"א..קונה להם מתנה חמודה ועוד שתיים קטנות לשני האחרים...
    ככה עד שנגמר הכסף....זה רץ מחג לחג בעצם
    html]
  • בדיוק כמוך אני עושה ,האמת כסף זו הדרך הכי קלה
  • מבחינתי אוכל וטיטולים זה גם משהו לקטנים

ואם צריך - אז משתמשים בזה לצרכים דחופים יותר

כשהם יגדלו - הם יידעו לדרוש את הכספים שלהם, זה בטוח

אני לא מרגישה שום לא נעים, אלא אם כן הם זקוקים לצעצועים חדשים ואת מונעת מהם (ולא נראה לי שזה המצב, נכון?....)
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il

אני לא מרגישה שום לא נעים, אלא אם כן הם זקוקים לצעצועים חדשים ואת מונעת מהם (ולא נראה לי שזה המצב, נכון?....)
  • אצלי לרוב הם קונים מתנות אבל אם הייתי מקבלת כסף נגיד סבתא שלי נתנה לי 50 ש"ח בחנוכה לשקד קניתי משהו צעצוע בשבילה אבל אם הייתי מקבלת סכום גדול יותר הייתי קונה מתנה או 2, בגדים כי זה אני תמיד צריכה ואולי בסוף גם לסידורים וכו או טיטולים
    נגיד אמא שלי לחנוכה שאלה ואני אמרתי שאני רוצה ג'ינס וחמתי אלוהים ישמור לפעמים קונה דברים יפים ושווים מפוקס ולפעמים סתם בא לה לפנק במתנה קטנה שלא יגידו שהיא לא מביאה כלום לנכדה שלה לפי איזה חודש היו אצלינו והביאה לי פיג'מה חמה.
    תודה רבה אבל תשיאלי כי זה סתם עומד כי אני כבר קניתי כמה שאני צריכה מזמן ויש לי עוד 2 באריזה רזרבה אז שהיא קנתה מצטרף לשם יופי סתם עומד והיא שאלה את בעלי אם אני משתמשת בזה והוא אמר שכן. ולפעמים כשהיא קונה היא לרוב לא מביאה לי במידה הנכונה ואני רצה להחליףו אני מתפוצצת מזה שהיא לא שואלת ואחכ היא כועסת שכל מה שהיא קונה אני מחליפה.
    כשאחותי רוצה להביא משהו לשקד לא אכפת לי מה אם זה גרביים או כל מה שבא היא תמיד שואלת אותי איזה מידה מלבישה כרגע ולא מעניין אותי מה היא קונה או נגיד בשנה שעברה אחותי היתה בגולף וראתה מעיל יפה ושאלה אותי אם אני רוצה ואמרתי שאני לא צריכה ושאלה מה כן אז אמרתי בגד יפה וזה מה שקיבלתי אבל חמתי אני כל הזמן מתעצבנת מחדש שלא שואלת

• אצלי לרוב הם קונים מתנות אבל אם הייתי מקבלת כסף נגיד סבתא שלי נתנה לי 50 ש"ח בחנוכה לשקד קניתי משהו צעצוע בשבילה אבל אם הייתי מקבלת סכום גדול יותר הייתי קונה מתנה או 2, בגדים כי זה אני תמיד צריכה ואולי בסוף גם לסידורים וכו או טיטולים
    נגיד אמא שלי לחנוכה שאלה ואני אמרתי שאני רוצה ג'ינס וחמתי אלוהים ישמור לפעמים קונה דברים יפים ושווים מפוקס ולפעמים סתם בא לה לפנק במתנה קטנה שלא יגידו שהיא לא מביאה כלום לנכדה שלה לפי איזה חודש היו אצלינו והביאה לי פיג'מה חמה.
    תודה רבה אבל תשיאלי כי זה סתם עומד כי אני כבר קניתי כמה שאני צריכה מזמן ויש לי עוד 2 באריזה רזרבה אז שהיא קנתה מצטרף לשם יופי סתם עומד והיא שאלה את בעלי אם אני משתמשת בזה והוא אמר שכן. ולפעמים כשהיא קונה היא לרוב לא מביאה לי במידה הנכונה ואני רצה להחליףו אני מתפוצצת מזה שהיא לא שואלת ואחכ היא כועסת שכל מה שהיא קונה אני מחליפה.
    כשאחותי רוצה להביא משהו לשקד לא אכפת לי מה אם זה גרביים או כל מה שבא היא תמיד שואלת אותי איזה מידה מלבישה כרגע ולא מעניין אותי מה היא קונה או נגיד בשנה שעברה אחותי היתה בגולף וראתה מעיל יפה ושאלה אותי אם אני רוצה ואמרתי שאני לא צריכה ושאלה מה כן אז אמרתי בגד יפה וזה מה שקיבלתי אבל חמתי אני כל הזמן מתעצבנת מחדש שלא שואלת

• אנחנו כמו פיתוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה