אוףף! זה לא מצליח :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הדסוש, עשיתי מה שאמרת לי, שמתי את האמבטיה הקטנה בתוך הגדולה ומוריה עדיין בוכה ולא מסכימה לשבת
11 תגובות
עמוד 1
  • ניסית לשבת איתה יחד באמבטיה?

המסנג'ר/מייל שלי: lhnya@walla.com
  • תקני כל מני צעצועים, כולל כאלה ש"נדבקות" על הקירות, "תקשטי" את איזור האמבטיה (את הקירמיקה, את קירות האמבטיה), תוסיפי גם צעצועים למיים.
    תגרמי לאמבטיה להיראות כמו מקום נפלא לשחק בו

[[[
  • עברנו את זה בסביבות גיל שנה...
    זה היה ממש סיוט
    אנחנו פתרנו את זה בדרך "יצירתית" לבשנו בגד ים אני והיא ונכנסתי איתה ואמרתי לה שאנחנו עושות בריכה

למרות שהיא הייתה צורחת במקלחת בריכה וים היא מאד אהבה אז ניסיתי.. וזה ממש עבד...
    אחרי כמה ימים נכנסתי איתה כבר בלי בגד ים
    ואחרי כמה ימים נוספים בכלל לא נכנסתי איתה

שיהיה בהצלחה
  • כשהיא הייתה קטנה יותר הייתי עושה איתה אמבטיה לפעמים, אבל באיזשהו שלב היא כבר לא רצתה....
    לגבי צעצועים - יש לה קישוטים על הקרמיקה של בובות שצריך להלביש, ומשחקים לא חסר - זה פשוט לא עוזר....
    נראה לי שרק להמשיך ולהרגיל אותה עם הזמן........
    תודה בנות!
  • הרבה צעצועים צפים ,ציבעי אמבטיה לעירבוב שהיא תכניס , להכניס אולי לפני שיש מים סתם ככה שיבש עם בגדים ולשבת שלחק להתרגל למקום והמרחב.
    בהצלחה
  • ניסית להעלים את האמבטיה הקטנה?
    תנסי להוציא אותה מהבית ותסבירי לקטנה שאת ממש לא יודעת איפה היא אז שהיום ננסה להתקלח באמבטיה הגדולה. אבל אם את עושה את זה אסור לך להוציא אותה "פתאום" כאילו מצאת אותה. היא חכמה ותבין שעבדת עליה... תחשבי אם זה יכול להצליח תנסי ואם לא אז אל תנסי כי תמצאי את עצמך בבעיה....

חוץ מזה למה היא חייבת לשבת באמבטיה? שחר לא יושב באמבטיה יש לו מגיני החלקה והוא עומד.

אה ואת יכולה גם לנסות להגיד לה שאם היא תנסה להתקלח כמו גדולה באמבטיה של הגדולים את תתני לה להתקלח לבד. נניח בזמן שאת מסבנת אותה היא תעמוד עם הטלפון של המים ותחזיק אותו... לא הכי חינוכי אבל כמשהו למעבר אפשר להשתמש בזה לדעתי
    תוספת מהממת למשפחה:
  • להעלים את האמבטיה עוד לא ניסיתי, אני באמת חוששת שהיא תמצא אותה בסוף.... גם עוד מעט אצטרך אותה לאחותה הקטנה, ואז מה? להגיד לה שפתאום מצאתי אותה? ולמה לשבת? כי היא עומדת ובוכה בלי סוף, זה לא שהיא עומדת כי נוח לה, קשה לה לעמוד אבל היא עקשנית ומוכנה לעמוד עד שירעדו לה הרגליים ורק לא להראות לי שהיא מסכימה להתקלח באמבטיה הקטנה.
    לגבי הטלפון של האמבטיה היא מפחדת ממנו, בגלל זה אני רוצה גם שתשב שלא אצטרך להשתמש בו בפעמים הראשונות אלא רק להרטיב אותה עם כוס.
    שוב תודה בנות על העיצות, מקווה שיסתדר עם הזמן.....
    אגב לגבי להתקלח איתה - עכשיו זה גם לא כ"כ נוח עם הבטן שלי.... זה לא שיש לנו אמבטיה ג'קוזי ענקית......
  • מאמי אני עם בטן של חודש 9 עוד ישבתי וקילחתי את הגר באמבטיה (היא היתה בת שנה ו - 8)
  • איך עד עכשיו היא התקלחה בקטנה???
  • טוב, האמבטיה שלנו די צרה... אבל כל הכבוד שהצלחת בחודש תשיעי
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • יותם שלי גם מפחד מהאמבטיה אפילו מהקטנה אבל אים אני שמה לו את המושב באמבטיה הוא שותק ומתקלח יפה מאוד.

[]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה