אלו הבשורות שבפי!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי עכשיו מביקור אצל הרפוא למעקב הריון בפעם האחרונה בעז"ה!!!!
    פעם שעברה שהייתי אצלו היה לפני שבועיים בדיוק הוא כבר אז ראה הערכת משקל גדולה וצירים שגם ככה אני סובלת מהם משבוע 32 והבטיח שאם אני עוד אספיק להגיע אליו היום הוא יעשה לי סטריפינג ואולי זה יזרז לי.
    אז באנו היום מוכנים ומזומנים אחרי שכל הלילה סבלתי מצירים ממש אבל ממש כואבים אבל לא משהו מסודר או מספיק כדי ללכת לביה"ח.
    הוא בדק קודם כל אולטרה סאונד רגיל ראה שהכל תקין תודה לאל שוב עוברונצ'יק שמן בהחלט ואז הוא עשה את הסטריפינג.
    האמת שנרא פחדתי מזה כי אמרו לי שזה כאבי תופת הייתי ממש מסויטת מזה זה לקח בסך הכל דקה שהוא "חפר" שם אמר שיש כבר מחיקה של 90% ופתיחה של 4 ס"מ.
    הייתי בשוק!!!!
    הוא אמר השבוע את יולדת לפי הנתונים האלו!!!!!
    מיצית!!!!

הייתי ממש בשוק היו לי צירים אבל 4 ס"מ???? זה ממש לא היה צפוי

השאלה וזאת שאלת השאלות האם זה באמת מעיד על לידה קרובה ממש או שאני יוכלה להסתובב עם פתיחה כזו גם שבועיים?
    ולגבי הסטריפינג עצמו, בנתיים לא עשה לי משהו מיוחד חוץ משוב צירים שאני רגילה אליהם.תוך כמה זמן זה יכול להתחיל לעבוד?

[
    [
    [
20 תגובות
עמוד 1
  • פתיחה של 4 לא שולחים ישר לחדר לידה?

מאחלת לך לידה קלה ומהירה

• וואלה יפה יפה לך ,לדעתי גג יום יומיים עם מחיקה כזו ופתיחה של 4 זה רק בגלל הצירים פתיחה ומחיקה זו התקדמות מתקדמת יפה של לידה, ולכן הרגשה טובה שיתפתח משהו יותר סדיר עוד היום, אני הייתי עם מחיקה של 90 יומיים לפני הלידה וגם אצלי צירים מחודש 7 הערכת משקל גדולה בסוף יצאה בלי עין הרע
  • גם אני חושבת שעם פתיחה של 4 צריך להיות בחדר לידה

אני זוכרת שאמרו לי שעם פתיחב של 3 לא יורדים מהמיטה!!!...

שיהיה בהצלחה ולידה קלה ומהירה זה ממש קרוב לפי דעתי גג עד מחר

• את בטוחה שהרופא שלח אותך הביתה???
    עם פתיחה של 4 כבר הולכים לחדר לידה! לא מסתובבים בבית..
    לפי מה שאני יודעת.. אבל מן הסתם הרופא יודע יותר טוב מאיתנו ואם הוא שלח אותך הביתה,
    אז הוא מכיר את המצב יותר טוב!
    הוא נתן לך הנחיות מפורטות מתי כן לגשת לבית חולים? כי צירים כבר יש לך, פתיחה יש..
    זה נראה לי קצת מפחיד!

יכול להיות שהוא אמר לך התקצרות של צוואר הרחם ב- 4 סנטימטר?

בכל מקרה- קרוב זה בטוח!!!! הלילה את יולדת כבר..
    בהצלחה!

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • עם פתיחה של 4 לא שולחים הביתה...אולי התקצרות של צוואר הרחם ב 4 ס"מ? בכל מקרה זה נראה קרוב מאוד...שיהיה בהצלחה
  • יאללה מאמי שתהיה לך לידה קלה ומהירה
  • אז תתפלאו לשמוע שזה כך!!!
    לא מדברת על התקצרת של צוואר הרחם יש פתיחה של 4 ס"מ כמו שאתן שומעות!!!!!!

רק בגלל שאין לידה פעילה ממש ז"א צירי לידה משהו סדיר אין לי למה ללכת לביה"ח כי שם סתם לא יעשו איתי כלום הוא עשה סטריפינג בדיוק מהסיבה הזו שיש כבר נתונים התחלתיים יפים של לידה ואולי זה יזרז ויביא צירים חזקים ומסודרים שלא יפסקו כמו אלה שיש לי כבר חודש וחצי שהולכים ובאים.

לידיעתכן,אמא שלי היתה ב2 הריונות עם פתיחה של 5 ס"מ שבוע וחצי עד שילדה.

זה דברים שקורים אם אין צירים שמקדמים את זה ללידה ממש.
    בתווקה שאצלי לא יחכה שבוע וחצי אלא ממש יקרה בקרוב!

[
    [
    [
  • וואוו רק לשמוע פתיחה של 4 מכניס ללחץ. אני בהריון הראשון בפתיחה של 2 הכניסו אותי לחדר לידה. אבל בהחלט הרופא שלך מחליט ויודע בדיוק מה טוב בשבילך.
    שיעבור בקלות ב"ה
  • האמת, הכי טוב ככה....אני עם תמר הגעתי לבית חולים עם פתיחה של 7 ס"מ ואחרי 19 דקות אמרו לי מזל טוב....הלוואי אצלך
  • מעניין אני הסתובבתי שבוע אם פתיחה של 2 אבל 4 לא שמעתי
    בכול אופן לידה קלה אמן!
  • שתהיה לידה קלה.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • שתהיה לך לידה קלה, קצרה וחוויתית
  • פתיחה של 4, מחיקה 90% וצירים ושחררו אותך הבייתה?
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • בנות תתפלאו ,ברגע שאין לידה פעילה משחררים הביתה .
    פתיחה 3 עם צירים סדירים אומר לידה פעילה .
    כל עוד אין את שני התנאים ביחד אז זו עדיין לא לידה פעילה .
    שיהיה בהצלחה ובקלות
  • כנראה שבגלל שאין לך צירים סדירים, אז הוא שלח אותך הביתה.
    גם אם יש פתיחה ומחיקה, הרי אין פעילות רחמית סדירה (צירים) כדי שהתינוק יצא.
    שיהיה בהצלחה ולידה קלה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • צודקת גם צודקת

לי הייתה פתיחה 4.5 במשך שלושה ימים, גם אני נדהמתי שעם פתיחה כזאתי שלחו אותי הביתה, ובסוף רק בזכות רופא פרטי הכניסו אותי ללידה, והוא זירז בעזרת זה שדקר את שק מי השפיר- רק אז התחילו צירים סדירים....

• שתהיה לידה קלה וקצרה, נשמע שזה ממש קרוב!!!

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • שיהיה מהיר וקל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה