סקר ממתקים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
17 תגובות
עמוד 1
  • הדבר היחיד שאני מגבילה זה חטיפים עם מונוסודיום גלוטמט (ידעתם שיש גם בביסלי?)
    כל השאר אין לי בעיה...אני בעצמי מכורה לשוקולד

• רוי לא אוהב ממתקים
    You're my heart, you're my soul

• אצלי אין עדיין ממתקים

]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

• נועם כמעט לא אוכל חטיפים וממתקים....
    רק כשבאים אורחים/חברים ובימי הולדת..... אבל ככה סתם בבית בכלל לא.....
    וגם כשכן אוכל זה רק חטיפים, שוקולד אני לא מרשה....

• דנדוש לא אוהבת מתוק הרבה פעמים קניתי לה לנסות לתת והיא לא רצתה לקחה ביס קטן ואת השאר העיפה http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • עידן מקבל כמעט כל יום אחרי האוכל ..פעם סוכריה על מקל,פעם במבה, פעם קינדר דליס,פעם שוקולד..בקיצור מגוון
  • יותם מקבל כל בוקר שוקולד חרובים שהוא מולטי ויטמין (דרקולים)
    מבחינתו זה שוקולד. והוא תמיד מקבל את זה כצ'ופר בדרך לגן
  • לי יש בעיה מאוד חמורה... בגן הם נותנים להם יותר מדי
  • --------------------------------------------------------------------------------
    לקראת פורים הבא אלינו לטובה מעניין אותי לדעת...
    כמה ממתקים אתן נותנות לילדים שלכן בשבוע אם בכלל?
    מתי?
    איזה?
    למה?
    משתדלת לא לתת ממתקים ...
    אבל בגלל חגים..הם מקבלים מרשמלו 2-3 יח' כל אחד וזהו...
    בייגלה , במבה, וופלים,דובונים אפרופו ...ביצת קינדר פעם בשבוע גג...
    http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=27096
    html]
  • אני משתדלת לתת כמה שפחות. בעלי לפעמים נותן לו עוגיה או 2 בבוקר ולרוב אם אנחנו לא מתארחים (או שאני לא קונה ממתק לעצמי), הוא לא יאכל יותר.
    שוקולד אוכל לעיתים מאוד מאוד רחוקות, פשוט כי אין לנו בבית.
    בגלל שהוא לא אוכל הרבה בבית, אם כבר נתקל בממתקים, אני מרשה לו קצת (משתדלת להגביל אותו אחרי כמה זמן אחרת הוא כמו פקמן

• אור מקבל עכשיו תרופה, אז אני נותנת לו הרבה פרסים - מרשמלו, וקרטיבים. הוא הכי אוהב קרטיבים!
    לפעמים הוא אוכל קצת במבה ופתי בר חופשי, למרות שכבר הרבה זמן הוא לא אכל.
    אגב, בתפוצ'יפס קידס יש מונוסודיום גלוטמט! שימו לב
  • אצלנו בבית אין כמעט ממתקים והם לא יודעים מה זה.

הם אוכלים עם אבא במבה פעם בשבועיים בערך. מדי כמה ימים פתי בר וזהו!

כמובן בשישי כשמקבלים בגן עוגה מיום הולדת או ופלים בקבלת שבת אני לא מגבילה - שיאכלו כמה שהם רוצים.
    גם כשמתארחים ויש כדורי שוקולד או עוגיות למיניהם, שוקולד- אני לא מגבילה- כי זה ממש פעם ב....
  • אפשר לחשוב מה זה מונוסדיום גלוטמט
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • בעקרון באמצע השבוע לא ממש יוצא לה לאכול חטיפים או ממתקים לשמחתי

ממש מדי פעם היא מקבלת במבה או דובונים או תפוצ'יפס קידס (בעיקר בנסיעות.רק ככה היא תשב בשקט בכסא בטיחות מאחורה )

אם אנחנו אצל אמא שלי אז מפנקים אותה והיא אוכלת מקופלת,אפרופו, מלא במבות ועוגיות פתי בר ..שתתפנק
  • אני שמחה לראות שאני לא היחידה שמגבילה בעניין הזה.... הבעיה שלי היא אצל ההורים שלי שמפנקים אותה יותר מדי בשטויות..... לפעמים אני מעלימה עין ולפעמים אני מתווכחת....
    טוב, שיהיה לכולנו פורים שמח, מתוק וטעים
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • אנחנו לא מגבילים אבל גם לא מציעים.
    יש בבית במבה ותפוצ'יפס קידס, סוכיות טופי ושוקולד למריחה וזהו. יש שבוע שהוא אוכל במבה ויש שבועות שהוא לא מבקש כלום ולא מקבל כלום.
    בגן יש להם כל שישי סוכריות טופי ומרשמלו ועוגה (ימי הולדת בגן / קבלת שבת).

• לא קונה ממתקים- סתם הרגל לא בריא.
    אם הוא יאכל ממתק/ חטיף הוא לא יאכל אוכל.
    אוהבת בשמת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה