שאלה בנושא האכלה - תינוק בן 3 וחצי חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

הבן שלי בן שלושה וחצי חודשים.
    הוא אוכל מטרנה מגיל חודש בערך.
    יש לי שאלה שאולי תוכלו לעזור לי - מגיל 0 בערך הוא פשוט בוכה בכל ארוחה.
    יש לו המון גרפסים ונראה כאילו הוא סובל מכאבי בטן באוכל.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות. חשבתי שאולי זה גזים - אבל זה אמור לעבור בסביבות גיל 3 חודשים, לא???
    ניסינו גם את הבקבוק של אוונט וגם של MAM וזה קורה בשניהם. גם בזמן ההנקה זה היה קורה.
    האם למישהי זה קרה? מה דעתכן? זה עובר???
3 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט יתכן שזה גרפסים,
    אין גיל ספציפי שזה עובר, לבת שלי שכבר עברה את החצי שנה עדיין יש.
    את מספרת שהוא גם בהנקה היה לא נינוח ולכן זה נשמע כמו כאבי בטן...
    תנסי לתת לו אוכל במנות קטנות, כל פעם שהוא לא נינוח לעצור ולתפוח קלות על הגב.
    חוצמזה תנסי אולי את הבקבוק של בי-פרי עם הצינורית,עם הבת שלי זה לא יעיל אבל עם הבן הגדול שלי זה עזר...

בהצלחה
  • האמת שלא נתקלתי בכזה דבר עם הבן שלי אבל יכולים להיות הרבה גורמים. תנסי להתיעץ בטיפת חלב או עם רופאת ילדים. להם יש המון ניסיון וידע ואולי עם איזה עיצה קטנה שלהם או המלצה זה יעבור - הבייבי יהיה יותר רגוע ואת כמובן תהיי יותר רגועה. שווה לשאול.
    תעדכני
    תוספת מהממת למשפחה:
  • זה יכול להיות ריפלוקס, לגדולה שלי היה

לכי לרופא/ת ילדים - הכי טוב
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה