היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היה להודיה יומולדת שנתיים ביום חמישי- יומולדת עברי.. הודעת מזל טוב מסודרת בפורום- תבוא בלועזי...
13 תגובות
עמוד 1
קודם כל מזל טוב להודיונת המתוקה
ספה קטנה נפתחת
מיטל
מזל טוב להודיה הבובה יש משחק כזה עם כדורים ופטיש שצריך לדפוק אותם פנימה...מקווה שהבנת את התיאור עידן ממש אוהב
תודה.. אמא שלי קונה לה בובה מדברת.. למישהי יש בובה כזו? זה כיף לשחק איתה?
מדוזה- חחח, ידעתי שזו את..
הי פיתוש אנחנו תמיד חוגגים ביחד לקטנטנים שלנו.. לי יש כבר רשימת מתנות... -ספה נפתחת -לגו -ספרים -רשת לכדורסל (יכול לשמש גם את הגדול) -אביזרי מטבח (יאיר קיבל תנור שהוא מה זה מתלהב ממנו!) מכונת כביסה/מדיח וכדומה. -לוח מחיק
שיהיה המון מזל טוב!!!! "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
אורגנית - יש למוריה מאוד אוהבת בבות + עגלה מיטה לבובה קרן
קרעת אותי מצחוק עם הכדורי הרגעה
בית ברביות......
גם לתהילה יש יום רביעי הבא לפי העיברי
אני רואה את המילה מתנה אני ישר בתוך השירשור
גם לנו יש אוטוטו ותאמת אין לי מושג מה ספה כבר יש לי מגיל שנהומטבח לא בא לי אבל אני בונה על תלת אופן מהאיכותיים והיקרים אז אולי נגיד נבקש מההורים שלי וסבתא שלי והם יתחלקו ביחד וההורים ל בעלי ואחיות שלו גם אני רוצה משהו יחסית יקר אני צריכה לחשוב על משהו ואחותי גם יום הולדת שמח לבובה המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il
אני בדיוק קניתי לאחיין של בעלי את מר תפוח אדמה. זה צעצוע פלסטיק בצורת תפוח אדמה שאפשר להחליף לו עיניים, פה, אוזניים, נעליים וכו' ויש לו הרבה אביזרים כמו עניבה, משקפיים, כובע וכו'.
אנחנו קיבלנו מצד אחד אופניים (יפות ושוות תוספת מהממת למשפחה: