חיפוש עבודה.... צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי......

אז כרגיל כמו בכל דבר אני פונה אליכן

אני מחפשת עבודה.. למרות שאני עובדת (אז זה פחות לחוץ )...
    אני רוצה להתקדם- הן מבחינת התפקיד והן מבחינה כלכלית - בעיקר!!!!
    במקום שאני נמצאת היום אני מזכירת מנכ"ל ואין לי לאן להתקדם בשני המובנים שרשמתי, והאמת די רע לי כאן
    אין אף אחד בן גילי אנחנו בסה"כ 2 בחורות וההיא בת 40 ולא מסתדרות מי יודע מה.. וגם בכלל האווירה בעעעעע ולמרות הכל אני כאן 5 שנים!!!

הבוס והבעלים הוא דוד של בעלי - אז יש פלוסים... לא יפטרו אותי בחיים... אבל אני מוכנה לקחת סיכון. כי פרצופים הם יודעים יופי לעשות כשצריך.

טוב חפרתי מספיק ואפילו יותר מדי, אני למדתי הנדסאית ביוטכנולוגיה ועשיתי סטאז' ברפא"ל הייתי רוצה לנסות להתחיל לעבוד בתחום שלי.... אני מכרמיאל אם מישהי יודעת ויוכלה לעזור אני אשמח. כל תחום של ביוטכולוגיה או כימיה...

נרשמתי גם בכל האתרים שמצאתי, אם יש לכן אתרים נוספים של חיפוש עבודה אני אשמח לקבל.
    אה... אני מוכנה עלבוד גם בדברים אחרים שלא בתחום שלי כל עוד יש אפשרויות קידום, שכר טוב ומקום שנעים לעבוד בו... זה שווה הרבה!!!!!

סליחה על האורך ותודה למי שתוכל לעזור
1 תגובות
עמוד 1
  • טוב את גרה בחור, מה את רוצה????
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה