היינו בטיפת חלב אצל רופאת התפתחות.
ואיך היא שיתפה פעולה יפה, גם שרה את השיר פילפילון, גם בנתה מגדל מהקוביות (ברמה של גיל שנתיים

), בקיצור ברוך השם רק שבחים מהרופאה - אמרה שהילדה מאוד מפותחת לגילה (כאילו אני צריכה שהיא תגיד לי את זה

).
סיפרנו לרופאה על הפחדים שהילדה חווה - היא מפחדת מכל דבר שזז לידה, היא מפחדת מבובות, היא מפחדת מפרות, היא מפחדת מהמולה של אנשים, היא מתעוררות בלילות בהיסטריה של בכי כאילו משהו הפחיד אותה - בקיצור היא אמרה שזה קשור לזה שהילדה נולדה לפני הזמן, שילדים שנולדים פגים הם רגישים יותר וחווים פחדים בצורה קיצונית ומוקדם יותר (ושתבינו שאנחנו ככה מגיל שנה עם הפחדים האלה וזה רק מתעצם ומתגבר).
היא המליצה לתת לילדה שעה שעתיים של רוגע לפני השינה, לא משחקים מרעישים, לא קניונים, לא ריצות והשתוללות והשתובבות, לדבר איתה רגוע ובשקט, לקרוא ספר, לצאת לטיול בעגלה, או לשבת בגינה - בקיצור להפוך את הילדה שלי לשנטי - רואים שהיא לא מכירה את ההיפר אקטיבית שלי

.
אה והיא ממליצה לתת לה לישון איתנו במיטה - היא אומרת שפסיכולוגים אפילו ממליצים את זה עד גיל 3

אבל אין לי בעיה אני אוהבת שהיא ישנה איתי

אז ננסה נקווה שזה יעבוד, זה נורא איך שהיא מתעוררת בוכה בלילות, זה נורא מפחיד

ולגבי האסטמה של העור היא ממליצה להרחיק מבמבה, דובונים, חטיפים בכלל, שוקולדים, עוגיות קנויות - בקיצור לא לתת לילדה להיות ילדה
ובלי שום קשר לא להראות טלוויזיה בכלל - ממששששששששששששששששששששששש

באהבה, סיון
הפייסבוק שלי: sivan werner
המייל שלי:
siv_sh@walla.comהמסנג'ר שלי:
sivan_we@windowslive.comהטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן