טוב אז ככה 3דברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. ליאל שלי קצת חולה מאתמול בצהריים חום הכי גבוה היה 38.8 אתמול בערב ושיעול יבש. היום הלנו לרופא בדקה אותו אומרת הכל בסדר. אין לו כלום. בגרון נקי אוזניים נקיות ריאות נקיות אומרת לי בטח וירוס. אחרי הצהריים כשהוא התעורר שעה אחרי זה שוב חום ולפני שעה וחצי כבר עלה ל39.5. עכשיו זה ברמת ירידה אחרי שנתתי לו סירופ אדוויל. שעה אחרי שנתתי לו סירופ באתי למדוד לו חום הוא התחיל לבכות אי מסתכלת עליו ופתאום שמה לב נקודה לבנה על החניכיים. יוצאת לו עוד שן טוחנת. שזה כבר החמישית.
    ובכלל כמה שיניים חלביות צריכות להיות אצל ילדים? נדמה לי 20 נכון?

2. הייתי אתמול אצל הרופא נשים לשי במעקב הוא עשה לי הערכת משקל ויצא 2005 גר'.

3. מחר יש לי יום הולדת

2 תגובות
עמוד 1
  • א. מזל טוב ממי..המון בריאות שמחה אושר והצלחה
    html]
  • מזל טוב ליומולדתתתתתתתתת
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה