היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתן מכירות את כל החברים שלכן? יש מצב שאתן מחפשות אנשים ושולחות להם חברות בלי להכיר אותם? או שאנשים שאתן לא מכירות ישלחו לכן חברות ותאשרו בלי להכיר? תענו לי בבקשה זה די חשוב לי
14 תגובות
עמוד 1
את האמת אני היכרתי איזו בחורה רק דרך הפייס שלחתי לה הודעה והיא אישרה ואף אחת מאיתנו לא מכירה את השניה פשוט התחברתי לכינוי שלה
אני מאשרת רק מי שאני מכירה ולא מחפשת זרים , רק את אני מכירה *****
אני צריכה לשבת איזה יום ולעשות כבר סינון נמאס לי מכל הסתם חברים האלה אני רוצה לחזור למה שהיה לי קוםד בפייסבוק --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
תודה למגיבות עוד תגובות בבקשה...
אני מכירה את כולם ולא מאשרת את מי שלא מכירה ויש כאילו גם שאני מכירה מן העבר אבל לא בא לי טוב עליהם ולכן לא מאשרת גם אם שולחים לי 1000 בקשות כל פעם אני דוחה אותם http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
אני מאשרת אך ורק את מי שאני מכירה!!!! שזה אומר, חברים, חברות, ומשפחה!!!!!!!! שום זר לא מאושר אצלי בפייס....
את כל החברים שלי בפייסבוק אני מכירה אם מישהו שולח לי הצעת חברות ואני לא יודעת מיהו אני מיד שולחת לו הודעה אם אנחנו מכירים ומאיפה...ואם אין לו תירוץ משכנע אני חוסמת אותו
אני מאשרת רק מי שאני מכירה, האמת שראיתי שיש בנות מהפורום שמחכות לאישור שלי לחברות אבל אני לא יודעת מי הן או מה הכינוי שלהן כאן, אז טרם אישרתי ...
משימת צימצום החברים הצליחה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
יש לי חברים שאני לא מכירה אבל אני מאשרת רק כאלה שאני רואה שיש לנו לפחות 10 חברים משותפים
לי יש רק כאלו שאני מכירה אבל כמו שליאת אמרה , אם מישהו שיש לי איתו כמה חברים משותפים ישלח לי חברות אני אאשר אותו
אני כמו ליאת בדיוק.
אוהבת בשמת
אני מאשרת רק מי שאני מכירה ובא לי שיקרא את כל השטויות שאני כותבת.. הייתה תקופה שהיו כמה אנשים שכל פעם היו צוחקים עליי על דברים שכתבתי, אז מחקתי אותם.. כשגיליתי שמי שאת מוחקת לא רואה שהוא נמחק, לא נשלחת לו הודעה שהוא נמחק או משהו- זה הקל עליי למחוק..
בדיוק עכשיו שלחתי למישהו שהוסיף אותי לחברים הודעה אין לי שמץ מיזה.. אני מאשרת מהסקרנות