כמה דברים +מישהי כאן קיבלה............ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הלכתי לדואר להוציא דואר רשום שהיה לי מתברר חבילה ובתוכה............... הבקבוק החדש של פיור עוד משיהי קיבלה מהם בקבוק חינם מתנה? נרשמתי לפני כחודש לאתר שלהם בסה"כ אבל בגלל כל הפחד ממה שהיה אתמול וזה לא היה מרגיש לי כבקבוק ולא הכתרתי את הכתובת פתחתי את החבילה שם בדואר
    דבר שני אמא שלי החליטה היום שהיא רוצה משקפיים חדשות באופטיקה הלפרין עדין יש להם את המבצע 1+2 קונים זוג ומקבלתי 2 חינם אז לעצמה לקחה זוג אחד ועוד שניים בשבילי שיצא שעליהם לא שילמה כלום וגם העדשות שלי עדין יותר זולות משלה ולכן קיבלתי 2 זוגות מתנה בחינם וגם לקחה לעצמה זוג נוסף לקריאה עליו קיבלה 36 אחוז הנחה אבל לצערי המספר גדל אצלי טיפה ואפילו לא ידעתי
    ודבר אחרון
    לצערי יש מצב מחר שדנדוש הולכת להפסיד את מסיבת פורים במעון כי אמא שלי שוב מרגישה מאוד לא טוב ויש לדנדוש מחר תור למרפאת עיניים (תחזיקו מיליון אצבעות שדרכי הדמעות נפתחו לה) אז אמא שלי לוקחת לי אותה על הבוקר למרפאת עיניים התור של דנדוש הוא בשעה 09:15 ואחר כך הולכת למיון לקבל טיפול ואם צריך שיאשפזו אותההפעם כל כך רציתי שדנדוש תיהיה במסיבת פורים שלא תפסיד אבל כנראה אין מנוס וגם למרות שאסור שתיהיה יום שלם ההורים שלי טוענים שאין ברירה ואני לא יכולה עוד להפסיד עבודה
1 תגובות
עמוד 1
  • תרגישו טוב!בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה