היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הלילה הוא עדיין שיגע אותנו אבל בלי חום (טפו טפו) אין ספק שהא יהנה עם הילדים אין ספק שאני יהנה מהזמן לבד אבל בכל זאת...נראה לכם שזה בסדר לשלוח לגן? אני לא מאלו ששולחות ילד חולה אבל אם זה כבר בסדר- אני אשמח לחזור לשגרה (להזכירכן שני ושלישי הוא לא היה בגלל דלקת אזניים , נשאר לו יומיים לאנטיביוטיקה ובנתיים , טפו טפו הוא כבר לא בוכה מכאבים )
10 תגובות
עמוד 1
אם אין לו חום 24 שעות היתי שולחת לגן
לפני זה אני לא שולחת גם אם הוא מראה שהוא מרגיש טוב --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
לטובתו, עדיף להחזיר לגן רק אחרי 24 שעות ללא חום, רק אז המערכת החיסונית שבה לאיתנה...אחרת הוא יהיה רגיש לכל פיפס שיש באויר ויחטוף לך משהו אחר... רפואה שלמה
אתמול ב16:30 הוא קיבל אקמולי בפעם האחרונה והיה לו 38.3 זה חום אה? אי אפשר לשחק אותה ראש קטן אה? טוב נו עוד יום בבית .. תודה
אם אין חום ויש מצב רוח אני הייתי שולחת
אני יודעת שזה מבאס בשבילך ובשבילו, בטח שניכם מתפחלצים, אבל זה בדר"כ ההוראות של הרופאים, שמניסיון- שווה עוד יום בבית מאשר חוזר חלילה בעוד כמה ימים, כבר קרה לי ששלחתי את שלומיקו לגן כשהוא היה בלי חום, אבל לא חלפו שעות מהפעם האחרונה שהיה לו חום, ואחר יומיים הוא חטף וירוס נוסף והייתי איתו עוד יומיים בבית...
אני בדיעה של קודמותי....
מחכה ל- 24 שעות ללא חום
העיקר שירגיש טוב ויחלים מהר *********************
דלקת אוזניים לא מדבקת, אם הוא מתנהג כרגיל ובלי חום הייתי שולחת אותו יעל, אמא של יונתן
דלקת אוזניים לא מדבקת, אם הוא מתנהג כרגיל ובלי חום הייתי שולחת אותו יעל, אמא של יונתן
מאמי עדיף לא לשלוח לגן עדיין. וחוץ מזה, את צריכה להמשיך יומיים עם אנטיביוטיקה. השאלה עם גננת מוכנה לתת לו אנטיביוטיקה, אם לא, תצטרכי להשאיר אותו בבית עד שתסיימי עם התרופה [url=http://www.mamaibebe.com]