היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מקפיצה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
יש לי מתכון אבל בבית אני בעבודה אני הגיע בע"ה ב 2 וארשום לך אם תירצי
קרן
קרן תודה ממי אבל 2 זה כבר מאוחר אני רוצה עכשיו אבל תרשמי בכל זאת אולי אחה"צ תודה ממי
מתכון לעוגיות דאבל שוקולד
חומרים :כוס וחצי קמח תופח (או רגיל +כפית אבקת אפיה),150 גר' חמאה מומסת,כוס סוכר , ביצה, 200 גר' שוקולד חלב שבור לחתיכות גסות. (אפשר פיצפוצי שוקולד) להקציף היטב חמאה סוכר וביצה להוסיף תוך ערבוב את הקמח וידנית את השוקולד .להניח נייר אפיה על תבנית תנור גדולה ושטוחה .בעזרת שתי כפות להניח תלוליות בצק במרחק אחת מהשניה. לאפות בחום בינוני 9 דקות . להוציא מהתנו כשהן עדיין רכות. הן מתקררות ומתקשות טעים רצחחחחחחחחחחחחח