תודה בנות דנדוש הרבה יותר טוב תודה לאל שהכל כבר מאחורינו חזרה לשתות כמויות עכשיו אני נותנת לה גם ויטמינצ'יק כי אחותי החליטה שצריך לתת לה כמו שהיא נותנת לבת שלה העיקר שתשתה לדנדוש האמת אין בעיה לשתות מיים והיא מבקשת מיים או שוקו (שוקו פעם ביום וגם לא כל יום)
והדסקה דנדוש אוכלת מטרנה בדרך כלל בבוקר שהיא קמה לא מוותרת על הבקבוק ולפעמים לעיתים רחוקות גם בערב אני לא מורידה לה כל עוד היא רוצה וחסרים לה ויטמינים וזה מכיל חלק ממה שחסר לה לכן אעדיף שתמשיך כמה שבא לה
אגב היא יודעת היכן זה נמצא במטבח יש למטרנה שלה מקום קבוע בבוקר שהיא קמה ואני מורידה אותה אחרי חיבוק נשיקה והחלפה לריצפה היא תופסת לי את היד והולכת עם יד יחד איתי למטבח ומראה לי על המטרנה
אגב לא קשור היום אמא שלי הכינה סמבוסקים גבינה וחומוס נתתי לה סמבוסק גבינה אחד לקראת סוף הראשון רצתה עוד אחד ואמרה עוד אמרתי לה אין עוד תסיימי את מה שיש לך אז היא דחפה לי אותו בכוח מהר לפה שלי ואז בכתה שרוצה עוד כמה שניסיתי להסביר לה שכרגע אין עוד סבתא עשתה כדי לחלק לאנשים לא עזר בסוף אמרתי לה ללכת למטבח לסבתא ולבקש עוד אחד והיא באמת זחלה מהר מאוד נעמדה על הבירכיים וביקשה עוד
http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png