צריכה עזרה בעניין כסא בטיחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אנחנו מתלבטים בין כסאות בטיחות.

ההתלבטות היא בין: אלפא אומגה עילית, ובין איוונפלו דגם סימפוניה , שניהם תוצרת ארה"ב.

אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין, מה עדיף, מה יש לכם, יתרונות, חסרונות ועוד.
    תודה למשיבות....
    [url=http://www.wishafriend.com/glitter/]
4 תגובות
עמוד 1
  • תראי אני לא מכירה את האוונפלו, למרות ששמעתי עליו ביקורות נהדרות.
    לנו יש את האלפא אומגה עלית - אחרי הסלקל שהיה לנו אין לי אפילו מילה רעה אחת להגיד על האלפא.
    כיסא נוח, בטיחותי, רחב, מרופד והכי חשוב הילדה שלי מסכימה לשבת בו (כל עוד הדיוידי דולק והיא רואה סרט ).
    החיסרון היחיד היחיד היחיד שאם הייתי יודעת לפני הייתי שוקלת אם לקחת אותו או כסא אחר זה עניין השלבים. אי אפשר להעביר שלבים ומצבים כשהכסא מחובר. אני צריכה כל פעם לשחרר אותו ואז להשכיב או להושיב - טמטום לשמו. אז אנחנו פשוט במצב סטטי של ישיבה כל הזמן.

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן

• גם לי כמו לסיוון יש את האלפא אומגה(אבל הרגיל לא העלית) וגם אצלנו מצב השכיבה די בעייתי לא כמו בכיסאות אחרים שאם את נוהגת בלחיצה אחת את יכולה להעביר את הכיסא לשכיבה אני לא ממש מתה עליו ובדיעבד הייתי קונה כיסא הרבה יותר זול (הוא עלה לי 850 ש"ח) וזה עדיף
  • לנו יש שניים, פשוטים יחסית . אחד נרכש בדוקטור בייבי והשני באוטו דיפו שניהם גדולים ומרווחים ניתן להעביר בין המצבים בלי לנתק אך הכיסא מהאוטו.לא זוכרת בדיוק את המחיר מהשהוא באזור 400 ש"ח כל אחד. רכשנו שניים - אחד באוטו שלי ,בדרך כלל נוהגים בו בעיר והשני לאוטו של בעלי מעבודה בו נוסעים כשבעלי בבית . כדי לא להעביר כל הזמן מרוצים מאוד משניהם .
  • אשמח לעוד תגובות... תודה
    [url=http://www.wishafriend.com/glitter/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה