איזה סיפור עצוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי חברה שהתחילה ללמוד איתי במכללה לפני 3 שנים ואז היא פאשה מהלימודים ועברה למגמה אחרת כי לא הלך לה במה שלמדנו.
    קיצר הרבה זמן לא היינו בקשר כמעט איזה שנה וחצי מאז שהייתי מחתונה שלה. קיצר היא מצאה אותי דרך הפייסבוק. והיא סיפרה לי שהיא הייתה בהריון ולפני חודש וחצי היא ילדה בחודש תשיעי תינוק מת. איזה סיפור עצוב. היא בהתחלה התלבטה אם לספר לי כי היא יודעת שזה מקרה דומה למה שקרה לי. רק שאני ילדתי בחודש שביעי והתינוקת נפטרה אחרי הלידה ואצלה ידעו שהוא מת בתוך הרחם וילדו אותה בקיסרי דחוף. מסכנה. איך אני מרחמת עליה. כי אני יודעת איך זה.
    רק שהיא לא ידעה שאני בהריון עכשיו. כי בדיוק איך שהתחלנו לדבר היא סיפרה לי ולא הספקתי להגיד אפילו חצי מילה. כי אם היא הייתה יודעת היא לא הייתה מספרת לי כדי לא לעצב אותי

3 תגובות
עמוד 1
  • ווואי ממש עצוווווווב...

• באמת עצוב

• השם ישמור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה