גינת הציפורים של פישר פרייס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מי מכירה את המשחק הוא שווה לקנות אותו כי הוא יחסית יקר בדרכ הוא עולה 250שח ועכשיו במבצע 190 עדיין יקר השאלה אם כדאי לגיל שנה וחצי כי אני מחפשת משהו עם מנגינות וצלילים היא פשוט אוהבת ללחוץ כל היום...ולשמיע צלילים אגב זה משחק שבמשך הזמן ללימוד מספרים אז אם לא זה מה יש לכן להציע?
7 תגובות
עמוד 1
  • לנו יש את זה

שחר היה משחק בזה בגיל הזה המון המון

משחק בהחלט מומלץ מלמד מספרים צורות וצבעים
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יש לנו את המשחק הזה, וזה אחד המשחקים המומלצים שקניתי ליואב,
    עד היום הוא מידי פעם משחק בו, ושהיה תינוק, לא עזב אותו!!!!

אני ממליצה בחום!!!!!!

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • סבבה והמחיר 190 טוב?או שיש מבצע עליו לפעמים??
  • אני לא ממש זוכרת....
    קניתי אותו לפני שלוש שנים....
    נראה לי בסדר....

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • מומלץ לגמרי!!!!
  • המחיר סביר

אבל תמיד יש מבצעים על המשחקים של פישר פרייס השני בחצי מחציר ודברים כאלה תבררי בכמה מקומות לפני שאת קונה איפה יותר זול
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני קניתי אותו ב200 ש"ח בערך ובהתחלה עידן לא ממש הבין מה רוצים ממנו אבל בערך בגיל שנה ושלושה התחיל להתעניין ועכשיו הוא מאוד אוהב אותו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה