סקר (: תתארו לי איך התחילו הצירים שלכן...:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדיוק כתבתי בשרשור של מיטל, אבל אני חייבת לתת לזה יחס מיוחד
17 תגובות
עמוד 1
  • אף אחת מהלידות שלי לא התחילה בצירים, אבל כשהתחילו הצירים הם התחילו כמו שאת מתארת....
  • כאבי גב אצלי היו איומים
    ואח"כ זה שידר לבטן והייתה ירידת מיים

וזה ניגמר בחדר ניתוח

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • הצירים שלי התחילו בדיוק כמו שאת מספרת...אם הם נסבלים תמשכי כמה שאת מסוגלת בבית..ויאללה, יום אחרון של פורים

• שלי התחילו צירים יש כאבים שאי אפשר לנשום-הייתי עוצרת את הנשימה שאולי זה יפחית את הכאב
  • אצלי התחילו כמו שאת מתארת ומשכתי עם צירים אלה משעה 8 וחצי בערב עד שעה 2 וחצי שהלכתי לבית חולים ושם נשארתי עוד שעה שעתיים עד שילדתי
  • התחילו ככאבי מחזור, לא כואבים אבל מטרידים.
    לאט לאט התחזקו.

המון בהצלחה

• התחילו בגב התחתון
    והגיעו לבטן התחתונה
    לא ידעתי שזה צירים

בהצלחה מאמי..
  • הצירים שלי התחילו בזירוז אבל הרגשתי כאבי מחזור עמומים שלאט לאט התפשטו לירכיים ולגב...ובסוף כמובן כאבים נוראיים בתחת (אבל זה כבר צירי לחץ חיחיחי)

בהצלחה!!!!!!

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

[center]

• זה היה ביום שבת...התחלתי לנפח בלונים ליום ההולדת של עמיתי והתחילו לי לחצים מהבטן לגב ...הרגליים קיבלו רמים כואבים כאלה...
    הלחץ הזה התחיל להתגבר ובתכיפות גבוהה לאט לאט
    עד שהחלטנו להתפנות לביה"ח

• אצלי היתה קודם ירידת מים ואחרי קצת זמן התחילו צירים שבאו מהגב התחתון

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• אני לא זוכרת כאבי גב אלא התקשות של הבטן שלאט לאט הבתחילו לבוא עם כאבים בבטן באיזור שמתקשה כמו כאבי מחזור ואז כשהפכו ליותר תכופים כאבים כמו של שלשול....
  • לי כאב יותר מהמחיקה ולא מהפתיחה, הרגשתי דקירות מה"עסק" למטה שהעבירו זרמים לגב התחתון. לא יכולה לשבת, וכשזה נותן דקירה זה זורק אותי לשמיים.
    ככה היה פעמיים. (סליחה שאני מחשיבה אותה, אבל לידה זו לידה).
    לידה ראשונה עם אפידורל שבסוף הרגשתי רק את התחת, כאילו אני יולדת מהמקום הלא נכון

• התחילו בדיוק כמו שאת מתארת...
    בפעם הראשונה הם נגמרו ב... מיכל .
    בפעם השנייה הם נגמרו ברם. .
    ובפעם השלישית במשהו מקורי מאד... אור.

מה, הלכת ללדת?????????????????????????
    וואי.... בהצלחה מאמי, ובמהירות ובקלות ובכיף!!!!!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • אני הרגשתי צירים רק בזירוז, ואז זה ישר התחיל בכאבים בל הגוף ונגמר בחדר ניתוח
    אבל את בטח כבר יודעת שאלו היו צירים

• בפעם הראשונה - קמתי לפנות בוקר עם כאבי גב תחתון חזקים, משהו כמו כאבי המחזור שהיו לי - כאבי גב תחתון שמקרין לירכיים. בא כל כמה דקות והפסיק ולאט לאט גם התחזק. הבנתי שזה זה.

בפעם השנייה - היו כאבי גב קלים במשך שבוע ככה. במוניטור כבר ראו צירים קלים. בבוקר היו לי כאבי גב מטרידים אם כי בהחלט נסבלים (כמו מחזור), ירד לי הפקק הרירי. שעה אחרי ירדו לי המים......... עדיין לא היו צירים רציניים כמו בפעם הראשונה. אבל בבית חולים הם הגיעו גם הגיעו וגם המים המשיכו לרדת בלי סוף....

בהצלחה :) שתלדי בקלות והכי חשוב שתהיי בריאה ותצאי עם ילד/ה ברי/אה ומתוק/ה.
  • אני זוכרת כאילו זה היה אתמול נתנו לי זירוז בגלל ירידת מים יום אחרי נתנו לי זריקת טישטוש כדי שאני יוכל לישון כי היו לי ממש כאבים זה מזכיר כאבים שיש עצירות הבטן התחתונה ממש כואבת שקשה לקום אז זה זה.
    אור של חיי
  • בפעם הראשונה היה זירוז...
    בפעם השנייה היו לי צירים מחודש 7 חלשים מאוד...
    ביום שילדתי התעוררתי בבוקר עם הפרשה צמיגית דמית (הפקק) וצירים הולכים ומתחזקים... אצלי הכאב לא בכלל בגב ובכלל לא דומה לכאב מחזור, הכאב בבטן התחתונה...
    התכיפות ועצמת הכאב התחזקו עם הזמן...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה