ענת וניב בחדשות- כנסו כולם!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלום!

בטח רובכן כבר ראיתן את העיתון של היום, בו הייתה כתבה מרגשת ומצמררת על ניב וענת.

נכון לשעות האחרונות, מסתבר שהכתבה מכה גלים, ויש עניין רב בסיפור, מעידכון שקיבלתי מענת, פנו אליה מחדשות ערוץ 2 לראיון בלעדי שישודר היום בתוכניתו של גדי סוקניק בשעה 18:50-19:30
    אז לכל המעוניינות לצפות.
    ונמשיך להתפלל להחלמתו המהירה והמלאה של ניב, בתקווה שהתרומות שיאספו ייתנו לענת וניב את השקט הדרוש להחלמה

13 תגובות
עמוד 1
  • תודה!
  • תודה יעלי
    רציתי להוסיף שמגיעות ברכות רבות, תודות עמוקות והערכה בלתי נדלית לעמותת "חברים לרפואה" שבזכותם כל הבאאאאז התקשורתי.
    ומעל הכל - חיבוק של הערכה ותודה לבעלה של יעלוש (כן... את) שפועל כבולדוזר רב עוצמה למען ניב וענת.

וענתי, שחקי אותה בראיון....

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • בערוץ 2?

• ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כמו שיעל כתבה:
    ערוץ 2, תכניתו של גדי סוקניק, בין השעות עשרה לשבע, עד שבע וחצי.
    נשמח אם תיידעו את מכריכן על הסיפור שיתפרסם בתכנית היום.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• באיזה עיתון? בטלוויזיה זו שעה של אוכל ומקלחת אז קצת קשה

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• הלוואי הלוואי שיאספו מספיק כסף כדי לבצע את ההשתלה

[[[
  • זו באמת שעה בעייתית - אני אנסה לראות

בעיתון 24 שעות יש כתבה עליהם
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • עיתון 24 של ידיעות אחרונות!!
    הייתי היום בבי"ס בעבודה מעשית ופתאום ראיתי את הפנים של ענת על השולחן בחדר מורים!!
    הייתי
  • בנות אני כרגע אני עם ענת בטלפון וכנראה שלא יצליחו להכניס את הכתבה לשידור היום, אז אם לא היום היא תשודר בשבוע הבא באותה תוכנית באותה שעה

• יעל, במידה והיא לא תשודר היום, אז תזכרי לתת לנו תזכורת לשבוע הבא
  • מבטיחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה