יציאה לכבוד יום נישואין בחצי שעה.... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, כתבתי בפייס בוק, היום יש לי ולבעלי יום נישואין רביעי, ורצינו לצאת קצת לכבוד האירוע, אחרי מלא מלא זמן שלא יצאנו לבד...
התלבשנו, התארגנו, ויצאנו, איך שהגענו למסעדה, אמא שלי התקשרה שרותם בוכה נורא ולא רגועה, והיא לא מצליחה להרגיע אותה, ושמעתי את רותם צורחת ברקע, עשינו אחורה פנה, וחזרנו הביתה..... לא נורא , קבלנו באהבה, זה חלק מהחבילה שנקראת הורות... שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
לא נורא מאמי... תפנקו את עצמכם בפעם אחרת שיהיה לכם יום נישואים שמח
יאווווווווווווומאמי קודם מזל טוב *********************
לא נורא
אוי איזה באסה...
באסה.... שנה הבאה
תודה בנות על העידוד, לא רציתי להוציא אותה בערב, רציתי זמן נטו עם בעלי, קבלתי חצי שעה יום נישואין
מבאס
קודם כל אני מאחלת לכם יום נישואים שמח !!!
דבר שני גאה בך שקיבלת באהבה..אני זוכרת שכשגאיה היתה בת 4 חודשים העזנו לצאת מאז הלידה מהבית רק שנינו לארוחת ערב והשארנו אותה עם ההורים של נועם...כשהגענו למסעדה אחרי חצי שעה נסיעה והזמנו מנות קיבלנו טלפון לחוץ שהילדה צורחת ולא רגועה והם לא יודעים מה לעשות.ארזנו את המנות לטייק אוויאי טסנו הביתה כשאני בוכה כל הדרך ושנכנסו ראינו אותה ישנה בלול וחמי וחמתי רואים טלויזיה. כל כך רתחתי שלא דיברתי איתם שבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[center]
קודם כל המון מזל טוב ליום נישואכם מאחלת לכם המשך זוגיות מדהימה ושתגדלו בנחת ובכייף את הילדודס