דנה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך?
    איך את מרגישה???
    תגידי, מתי סיפרת לחברות על ההריון? ובעבודה מתי סיפרת??
    אני לא יודעת מתי כדאי כבר לספר.... וקשה ממש להתאפק...
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי מה שלומך??סיפרתי למשפחה בינתיים ורק לחברה אחת...ב"ה אחרי השקיפות עוד שבועיים מקווה שהכל ב"ה יעבור חיובי ותקין ואז אני יספר לחברות ולמי שירצה לשמוע....ובינתיים אני לא עובדת אבל בעבודה תסחבי עוד קצת...כמה זמן את עובדת במקום עבודתך.?אגב רואים אצלך משהו?אם לא אז אל תרוצי לספר למנהל...אגב למי את סיפרת??
  • אני עובדת בעבודה שלי כבר שנה ו-3 חודשים ואני והבוסית בקשר ממש ממש טוב...
    אז סיפרתי לה אחרי בדיקת דופק....
    אז היא יודעת והמשפחה הקרובה יודעים...
    וליתר אספר אחרי השקיפות בע"ה עוד חודש...
  • אם את עובדת וותיקה אין לך מה לדאוג לא יפטרו אותך

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• אה סבבה אם היא קיבלה את זה בשמחה והבנה זה טוב...כן אז אנחנו אותו הדבר גם אני מתכוונת לספר בע"ה אחרי השקיפות..אני כבר מחכה לבדיקה איך כל בדיקה מתרגשים לפניה וגם מפחדים קצת נכון??זה נורמלי?אוף תמיד אני במחשבות אבל נקווה שבע"ה יהיה תקין וחיובי כל הבדיקות ועד הסוף...איך את מרגישה אני ברוך השם קצת עייפות ובחילות אבל חוץ הכל טוב לא מתלוננת..

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • רק לחברה אחת סיפרת דנה??? ומה איתנו, בנות הפורום??? אנחנו לא חברות????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה